Použití palivových hadiček místo silikonových
Ahojda,
nema nekdo zkusenost s pouzitim palivovych (alespon doufam ze jsou v prapuvodu na palivo ) hadicek misto silikonovych pro vodni chlazeni?
Jsou to takove nacervenale a prodavaji je v Motetotechne ...
Jsou mekci nez PVC ale ne tak pruzne jako silikonove ...
Stoji okolo 15-20Kc za metr ( 10/8 )
Diky za pripadne info.
D
Re: Použití palivových hadiček místo silikonových
Také jsem je používal/používám a nechápu proč by si je nemohl použít...
Citace:
Původně odeslal DlouhyJony
Také jsem je používal/používám a nechápu proč by si je nemohl použít...
A můžeš je porovnat se silikonovými ? bez ohledu na cenu. Vlastnost silikonových hadic je že propouštěj vodu a proto musim sem tam dolejvat. Ty palivový sou na tom jak ?
Citace:
Původně odeslal aless
A můžeš je porovnat se silikonovými ? bez ohledu na cenu. Vlastnost silikonových hadic je že propouštěj vodu a proto musim sem tam dolejvat. Ty palivový sou na tom jak ?
No, silikonové jsem nepoužíval, tak to nemohu porovnat.
A jak to myslíš, že silikonové hadičky propouští vodu, to jako, že jsou natoliko porezní? To by jsi je potom v PC snad ani nemohl použít!:D
Kamarád je používá, ale že by doléval vodu o tom nic neříkal.
A kdyby ty palivové hadičky propouštěly, to by asi nebylo možné je pro to palivo vůbec použít ne...:eek:
V mém případě s únikem vody nemám (používám bílé prý pro potravinářské účely) akorát občas teče nějaké to šroubení a odpařuje se mi voda z expanzky je totiž prozatím otevřená (potřebuji sehnat nějakou uzavřenou a chci aby byla průhledná). Již jsem jednoho človíčka zde na foru kontaktoval, ale bezvýsledně.