Re: X800Pro @ XT nejde OC
skus iny bios najlepsie z XT verzie
Citace:
Původně odeslal Sharker
skus iny bios najlepsie z XT verzie
Abych rekl pravdu, tak z toho mam docela strach :oops:
myslim ze sa ti celkom dobre prehrievaju ramky.skus ich viac chladit a urcite preflashuj kartu poriadnym BIOSom
Citace:
Původně odeslal NOD
myslim ze sa ti celkom dobre prehrievaju ramky.skus ich viac chladit a urcite preflashuj kartu poriadnym BIOSom
Myslis? Me to neprijde jako nejak extra vysoka teplota.. No, zkusim este pridelat chladic lip a nejak teda vymyslet to ofukovani ramek za zadni strane..
A nemas nejaky tip na "slusny" BIOS?
nepíšeš či máš VIVO verziu. Ak nie tak máš 2ns pamete a s nimi vela srandy asi nezažiješ. Ja mám Powercolor s VIVO a bežím s freq Platinum Edition (1,6ns pam.) bez problémov. Akurát po výmene chladiča za poriadny som mal znížené otáčky na minimum a zapojeny vent do ZD. Čo je blbosť, lebo vtedy nejde regulácia podla teploty. Vtedy sa to prehrievalo. Potom som to ale pripojil na konektor na grafike(pozor na iné usporiadanie konektorov) a odvtedy je pokoj. Grafika si prepína otáčky sama podla teploty. A flashol som tam bios z Powercolor X800XT PE najprv so zníženými frekvenciami a po otestovaní s defaultnými.
Citace:
Původně odeslal Jirka_koffee
Ahojky, uz si nevim rady..
Mam X800Pro s odemknutymi pipeline, takty 500/500.. Jakmile je zvednu, treba jen o 3Mhz, at jadro nebo pameti, tak mi padne uz 3DMark01 nebo se na monitoru objevi zelene pruhy. Nevim uz co s tim. Pri zaplem OverDrivu mi to nastavi 506/500
....
a co máš za jádro ?
jinak ramky asi nebudou dobře chlazeny a původní bios nemusí spolupracovat takže to samé co nademnou :)
Na ramkach jsou pasivky, ale nejsou nijak ofukovany.. Jakou teplotu mate vy? Od prodavajiciho jsem nyni vyzvedel, ze jadro jde max. na 510-515Mhz (puv. 475) ale pameti jdou k 1200Mhz.. takze jak budu mit cas tak zkusim.. Ja sem totiz vzdy da jadro hned vysoko (cca 515 - 520Mhz, proto mi se mi to hned rozhasilo..) Na 506 uz se dostanu vzdy, predelal jsem chlazeni jadra a vymenil zdroj ;)
Jinak mam VIVO cize Samsung 1,6ns
Zkoušels to i bez těch pasivů na pamětech s dobrým ofukem?
Myslis ze bez pasivku to bude lepsi nez s nima? To se mi nijak nezda.. Takhle mas prece vetsi plochu, kam se muze teplo rozvest a pak odfouknout..
Někdy je to lepší než např. taková oboustranná páska.