k Vanocum jsem dostal print server, ale co cert nechtel, je sice na LPT, ale na tiskatne je takovy mensi LPT konektor. Nenapada nekoho, jak to spojit? Ci existuje nekde redukce z maleho na velky LPT konektor?
Printable View
k Vanocum jsem dostal print server, ale co cert nechtel, je sice na LPT, ale na tiskatne je takovy mensi LPT konektor. Nenapada nekoho, jak to spojit? Ci existuje nekde redukce z maleho na velky LPT konektor?
To je HP? Vsade inde som tusim videl normalne konektory...
jo bohuzel... HP LaserJet 1100Citace:
Původně odeslal Rainbow
ale asi to zasmoulim tak, ze prodam tiskarnu, vratim printserver a koupim uz nejakou laserovku na USB, protoze redukce se snad nedela a bastlit se mi ji nechce :confused:
Nevím jestli je to zrovna vono, ale na starý epson lx-300 sem měl tuším to samý. Nemusíš kupovat žádnou redukci, on existuje přímo už kabel a ten má z jedný strany jednen typ toho lpt a na druhým konci zas jinej
No treba si dať na to pozor že čo je čo lebo napr. LJ1000 má USB a ten je pripojený do tlačiarne cez takú hrubú redukciu na 25pin Canon konektor... pokus o zapojenie na LPT cez paralelný kábel skončil znefunkčnením tlačiarne asi na 24h (asi sa nabili nejaké kondenzátory)... LOL
Myslíš něco takového ?Citace:
Původně odeslal Dolbac
http://krup.602portal.cz/pic/rc1.jpg
heureka, to by mohlo byt ono! diky chlape! ;-)
Není zač, dneska se dělají redukce pomalu i z PS2 na SATA :mweheh:.Citace:
Původně odeslal Dolbac
no ale kabel co ma na kazdem konci ps2 samce sem jeste nevidel a to bych ho potreboval. prodluzku na lpt sem taky shanel a nesehnal nikde. mozna v gm by tu prodluzku meli ale ty ps2 urcite nemaj :) pokud nekdo o necem vite ....
Glo
Konektory sa kupit daju - aj LPT aj PS/2
konektory jo ale me se stim nechce pajet :) chci kabel hotovej :(
PS/2 samec/samec som este nevidel, ani si neviem predstavit pouzitie - IMHO to nikde nezozenies.
ja to videl, ve skole to mame, ej to treba k propojeni dvou vyvojovych kitu od xilinxe, pres ps2 nebo desku s pc. nechapu kde to vzali ale bastlene to neni :(