Pomozte s problemom, prosim.
Moja zostava je popisana v popise a mam takyto problem.
Pretaktoval som procak na 11x166/1.6V asi po hodine pouzivania novej zostavy(nemohol som to vydrzat ;D ). Nabehol bez problemov a tak som sa pokusil este znizit napatie. Dosiel som po 1.5V a dalej som to nepokusal. Potom som na neho pustil prime95 a bezalo mi to v poho 6 hod. a potom som ho vypol. Na druhy den som sa ho pokusal pretaktovat este viac (11.5x180/1.75V-max napatie co som donho pustil) a isiel, ale kedze som nemal vela casu na testovanie, tak som ho vratil va 11x166/1.5V. Pocitac som vypol. Na treti den som ho zapol, a nenabehol na 11x166, strazny pes mi to hodil na 11x133. Napatie som od vtedy nemenil (ved som nemal zapnuty pocitac) a v poste mi ukazalo 1.61V, hoci v biose bolo nastavenych 1.5V. Tak som skusil dat postupne 11x166/1.625 az po 11x166/1.75V a az vdety nabehol. Znova som zacal znizovat napatie a dosiel som (pre istotu) iba po 1.6V a pustil so prime95. Isiel bez problemov znova 6 hod. a potom som ho vypol. Na dalsi den mi znova nenabehol na 11x166/1.6V a ani na 1.7V nic. Kde je problem??? Trochu som to konzultoval s Gabom a vyjadril sa, ze je to cudne. Kontrolovali sme hodnoty zdroja (neviem znacku) a boli v poho. Akoto, ze mi ide procak aj prime95 na 1.5V a po restarte uz nenabehne a nabehne az niekde okolo 1.7V??? Moze to byt doskou??? Mozem take nieco reklamovat??? Poradte, som z toho zufali, zmeteny... ???