Ahoj,vim,ze moje GTO neni GTO2,takze ji nemuzu modifikovat biosem X850(16pipek),ale neda se tomu memu Sapphiru(normal GTO) ty dalsi 4 pipelines odemknout?Beru i HW mody...Poradte prosim.Dekuji.
Printable View
Ahoj,vim,ze moje GTO neni GTO2,takze ji nemuzu modifikovat biosem X850(16pipek),ale neda se tomu memu Sapphiru(normal GTO) ty dalsi 4 pipelines odemknout?Beru i HW mody...Poradte prosim.Dekuji.
ne...nedá...smiř se s tím
tak ja se taky pripojim jde aspon nejakej Vmod na vyssi takty?
Dik,ja se s tim smiruji celkem dobre, na Vmod kaslu,deska umi zvysovat napeti NorthBridge.Jadro uz tak jde z 400 na 580MHz coy je vice nez dobre a pameti ze 490 na 550MHz.Co vy na to?
no dobry me slape 590/620Citace:
Původně odeslal Martin3
co ziskam tim ze zvednu napeti na NorthBridge
Mi se zveda napeti i u PCIE, mam volby 1.55V, 1.6V, 1.65V
Citace:
Původně odeslal Martin3
Uz sa to tu pisalo, ale toto napatie nie je napajanie karty. Je to napatie PCIe/AGP radica v chipsete. VRAJ to niekedy pomaha k lepsej stabilite, kedze to vlastne pridava napatie tak trochu aj chipsetu ale ja o tom neviem - neskusal som, neni treba... :wink:
to zvyšování napětí je k ničemu..
co se týče Vmodů....
http://www.techpowerup.com/articles/...voltmods/101/1
tady jsou na starší X800 Pro a XT....do jaké míry se ty PCB liší nevím. Můžeš porovnat a vyzkoušet. Jsou tam i vmody měkkou tužkou. Zkoušel jsem to na MSI X800SE, ale to je v podstatě stejné PCB s Pro i XT. GTOčka se asi budou lišit.
Mno No-x dakde pisal, ze to v istych pripadoch moze pomoc stabilite signalu medzi cipsetom a VGA. Tak vsak to bolo na AGP ..na Pcie neviem.Citace:
Původně odeslal Meridius