nejake navrhy plz,hladam kadetade ale neviem co vybrat,alebo cez aky cez aky obchod(len svk a bez zivnosti) popripade dajaku site na online obchody
Printable View
nejake navrhy plz,hladam kadetade ale neviem co vybrat,alebo cez aky cez aky obchod(len svk a bez zivnosti) popripade dajaku site na online obchody
Arctic-Cooling Silencer 64 Ultra TC nebo si trochu připlatit na Arctic-Cooling Freezer 64 Pro. A asi to patří do nákupní poradny.
Presúvam do nákupnej poradne...
...skus popozerat www.tichepc.sk; www.chladice.sk/; www.tntrade.sk ...Citace:
Původně odeslal stygian
k freezeru doporucjem aj regulator otacok, pretoze nielen mne tak trochu "brnel"Citace:
Původně odeslal Perfect_
ok tak uz mam vybraty chladic,asi kupim ac freezer 64 pro. dufam ze mi to pojde na dosku epox 9nda3+.
a teraz ma najviac trapy,s akeho obchodu to kupit,aby to vyslo co najlacnejsie produkt+doprava
Brnel? on nebrni pretoze nema ako brniet ... viz uchytenie vetraku. Jedine ze ti brunia loziska co je tiez mimo ked nie su vadne.Citace:
Původně odeslal tomase
Ono je pocut tlak vzduchu na rebrá, lebo su blizko vetr8ku a tych 2200 ot. je uplne zbytocnych v pripade klasických A64 3000+. Ako som uz inde v threade o tychto chladicoch pisal -> 3000+ S939 A64 som chladil s otackami na 1050 v burne na 35/37C Max. Pri 1050 otackach je to totalne tiche.
pytal som sa aj inych ludi co ho mali a potvrdili mi to. Na dotyk jemne vibroval, po znizeni otacok tak na polovicu sa to podstatne zlepsilo...Citace:
Původně odeslal GABO