CanonIP 5... a tisk na DVD
zdravim muzem i nekdo prosim pomoci s tiskem na DVD . mam new tiskarnu IP5200
ale fak nevim jak na to navod sem cet ale DVD se ne a ne tisknout
muj postup¨
otevru program na tvoreni DVD obr dam si tam svuj obr a postupuju podle navodu avsak po zajeti DVD s nastavcem do tiskarny po chv vyjede zpet zlut dioda zacne blikat 2krat coz v navodu pisi ze je spatne dan nastavec nebo DVD na nem ale vsem ma v poradku teda doufam ..
muzete mi nekdo popsat vas zpusob kdo ma s timhle zkusenost
dekuji
Re: CanonIP 5... a tisk na DVD
prosim poradte :( fakt nevim kde delam chybu
Citace:
Původně odeslal Visi
zdravim muzem i nekdo prosim pomoci s tiskem na DVD . mam new tiskarnu IP5200
ale fak nevim jak na to navod sem cet ale DVD se ne a ne tisknout
muj postup¨
otevru program na tvoreni DVD obr dam si tam svuj obr a postupuju podle navodu avsak po zajeti DVD s nastavcem do tiskarny po chv vyjede zpet zlut dioda zacne blikat 2krat coz v navodu pisi ze je spatne dan nastavec nebo DVD na nem ale vsem ma v poradku teda doufam ..
muzete mi nekdo popsat vas zpusob kdo ma s timhle zkusenost
dekuji
Niejaké som už vytlačil a nestalo sa mi ani raz,že by ho vysunulo a nezobralo naspäť.Ak dávaš nadstavec smerom hore z dvd a zasúvaš ho (približne aby boli šípky v jednej rovine)až keď program si ho pýta,tak potom neviem.nemáš náhodou niejaké záslepky-nálepky na tom nadstavci?
no zalepky sem tam nenasel sou to stribrne plisky neboto tak aspon vypada
zespodu tech plisku je asi folie ale nevim jestli to na to ma vliv v navodu o tom nic neni ze by se neco odelavalo ..
proste postupuju podle navodu v prirucce po vyzve at otevru kryt a vlozim nastavec DVD zajede a po 8s vyjede zpet a aplikace zahlasi ze doslo k chybe
ze but neni spravne DVD nebo spatne vlozne nastavec
no dvd sem kupoval primo s tiskarnou sou to bile verbatin
prosimte kdyz mas vlozit nastavec do tiskarny blika ti dioda napajeni ta zelena ? me jo nevim jetli to je spravne .. :/
Citace:
Původně odeslal Visi
no zalepky sem tam nenasel sou to stribrne plisky neboto tak aspon vypada
zespodu tech plisku je asi folie ale nevim jestli to na to ma vliv v navodu o tom nic neni ze by se neco odelavalo ..
prosimte kdyz mas vlozit nastavec do tiskarny blika ti dioda napajeni ta zelena ? me jo nevim jetli to je spravne .. :/
Bliká zelená.Teraz na nadstavci už žiadnu fóliu nemám(myslím,že tam bola červená)
Mam sice IP4200,ale system je stejny.Vytvorim obrazek,otevru kryt,dam tisk,tiskarna me vyzve, at vlozim CD, zajede dovnitr, chvili jakoby ho tiskarna ocuchavala a pak zacne tisknout.
edit:Puvodne jsem to popsal blbe.
na Pixme 4k postupuju podle navodu na monitoru. Tj. medium nevlozim driv nez me k tomu vyzve tiskarna, jinak stejne vyjede ven. Po nastaveni hlav ci ceho se na monitoru objevi zadost o vlozeni podavace, medium zajede dovnitr, dojde o "ocuchani" media a zapoceti tisku. Na jedno nonprintable medium (jen jsme zkouseli nastaveni) tiskarna odmitla tisknout, ale zobrazila zpravu o spatnem mediu. Vzdy nam zobrazila zpravu. Takze pokud nemas aktivovany monitor stavu, tak si jej aktivuj.