Už jste někdo instaloval a testoval nové Catalyst 3.1 ovladače od ATI? Jak to běhá s 8500LE na 9100 biosu. Je to stabilní a kolik to dělá v 3DMarku ?
Printable View
Už jste někdo instaloval a testoval nové Catalyst 3.1 ovladače od ATI? Jak to běhá s 8500LE na 9100 biosu. Je to stabilní a kolik to dělá v 3DMarku ?
dneska sem to zkousel a mam v 3Dmarku asi 8500. Jinak mam ale 8500LE 250/200. ale mam jiny problem, kdyz zapnu treba counter-strike (openGL) tak se modely zbrani ponekud zmenily. Maji jiny tvar takovy nafoukly. nevite cim to???
Ze by Truform? :)Citace:
Původně odeslal Snaker
co to sakra je?
takova featurka ktera predbehla svou dobu ... hodne toho je na ati.com
2Snaker:Kdyz sem cetl ten prispekev tak me to rozesmalo ;D (nic ve zlym 8) ) "takovy nafoukly" to me dostalo :P
jinak stahni si z www.ati.com demo DOLPHIN... na nem to pochopis-lepsi nez to vysvetlovat verbalne :)
jasne uz sem si toho nafoukleho delfina nasel. Tam bych to bral, ale nafoukleho glocka jim nesezeru. Takove ficury se fakt hodi jen na neco. ;)
Jo.. a nejhur vypada M4 :-D Nevim proc je to tak dementne nastaveny... treba v Morrowindu se daj N-Patches(truform)zapinat jen pro neco....
zvlast kdyz sou ty zbrane oddelene modely...
Neda se stahnout nejaka utilitka na nastaveni ?
Vcera som ich nahodil - ziaden rozdiel ....
funguju uplne no-problemo
Zkoušel jsem Catalysty 3.1 choděj dobře.Ale mám jiný problém moje verze 9100 Biosu chodí s Herculem 8500LE nějak špatně.Objevujou se tam proušky a obraz se celkově rozpadá i v text režimu. :roll: Nemáte někdo lepší BIOS MOD z 8500>9100 ?Zkoušel jsem ho upravovat v radeditu ale nic nepomohlo.
mne to tiez robili - ked som to dal na 275/275 tak to prestalo - skus zvysit pamete alebo tam daj rovno 275/275 BIOS - na FDX to ide
2Edain: NEbo se zamysli nad tim jestli ti ten new bios prinesl nejaky narust vykonu ? jestli ne tak tam klidne hod z5 ten stary.... :)
Predevsim podpora fullstream me zajima, navic me na vykonu zase tolik nezalezi jako na ficurach...Takze jsem hledal bios na Netu a nasel jsem pouze nejekej 9100Mod od skopcaku.Aten mi nebeha ale verim, ze po upravach nebo jina verze bude :wink:Citace:
Původně odeslal Chihuri
Zkoušel jsem Cat 3.1 + DX 8.1a (WinXP_SP1_CZ) a v 3DMarku 2001SE build 300 mi to dělalo jen 8050 bodíků. Nevíte čím to? S CAT 2.5 sem měl něco málo přes 8300. Kua :evil: Jo a ještě jak si u mé FDX 8500 LE můžu zjistit verzi BIOSu ? Mám totiž ten úplně původní BIOS.
A ještě jeden dotaz : :wink: Proč je default takt core 250 / mem 238 ?
Díky za odpověď(i) ! ZANZI
Zisti si to v ovladacoch - ak mas control panel nahodeny tak to najdes ... a odporucam ti dat ten 8004 bios - je to mod na 9100 a mne s nim ide 290/290 stabilne ta karta