Nevíte, kde sehnat?
Verze s CCC (vyžaduje Framework NET) se mi moc instalovat nechce...
...krok s nepodporováním CP ze strany ATI nějak nechápu...
Edit by sisi: moved.
Printable View
Nevíte, kde sehnat?
Verze s CCC (vyžaduje Framework NET) se mi moc instalovat nechce...
...krok s nepodporováním CP ze strany ATI nějak nechápu...
Edit by sisi: moved.
Control Panel už není docela dlouho podporován, krom bug-fixů a nenutnějších úprav se téměř nevyvíjí skoro rok, mnoho funkcí oproti CCC v něm úplně chybí. Že jeho vývoj skončí bylo oznámeno asi před 18ti měsíci, takže nechápu, proč se všichni najednou diví.
Pokud hledáš alternativu, zkus místo CP použít ATi Tray Tools:
http://www.radeon2.ru/atitray/
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=733
jj ATT je dobrej nástroj - umí toho hodně možná i více než CCC. Sice sem CCC nikdy nemusel ale ted ho v systému mám a nijak mi zatím nevadí. NetFramework sem stejnak kvůli Sony vegasu nainstalit musel tak už to je jedno :)
spokojeně funguju jen s display driver (z cat 5.12) + ATT (1.0.4.780)
jediná chybka je v tom, že pár zatrhávátek - konkrétně "deaktivace VPU recovery" a "akcelerace wmv" nezabírají
prostě po dalším spuštění jsou stavy políček nezměněné
oboje to jde vypnout/zapnout prave v ATT v standart tweaks -> system, potom uz to funguje porad.Citace:
Původně odeslal ra
o tom právě píšu, přesně tam to dělám a tam je to taky po dalším spuštění nezměněnéCitace:
Původně odeslal silenec
Sorry za OT, ale momentalne se potykam prave s problemy ktere vypadaji prave na ATI SW, resp. ten problemovej .NET Framework. Je tedy mozne instalovat Catalysty 5.13 bez CCC a tedy i bez .NET Framework ???
samozrejme mozny to je, a misto CCC/CP si nainstalujes ATTCitace:
Původně odeslal Aigor
Přešel jsem z Nvidie na Atinu a nestačil jsem se divit instalce ovladačů(5.13 pak i 6.1) spustění Win a ejhle Control panel nejde - pak na mě vybalil že chce Microsoft Net Framework tak jsem ho samozřejmě naistaloval ale to byla velké chyba - změnil moje přihlašování do systému - nešlo nastavit přihlašování bez úvodní obrazovky jak jsem byl zvyklej - tak hnedka uninstall Control panelu a Net Frameworku.Těd používám Ati Tray Tools a pohoda - ten by měl být přímo v ovladačích od Ati - udělali by o hodně lépe něž s tím Control Panelem.
V tomto směru má Ati co dohánět oproti jednoduchosti u Nvidie.
Peter5110: Použil jsi .net 2.0?
nVidia v současné době dokončuje vlastní control panel, který bude používat .net FrameWork, takže se nedá mluvit o nějakém dohánění ze strany ATi. Ve Vistě už budou pouze ovládací panely pro .net FrameWork, tzn. neuteče před tím nikdo.Citace:
V tomto směru má Ati co dohánět oproti jednoduchosti u Nvidie.
Citace:
Původně odeslal no-X
Tak to jsem netušil.
Použil jsem verzi 1.1 - přímo mě to na ní nasměrovalo
Od Catalyst 6.1 (na Cat. 5.12 a 5.13 ale NE) je oficiálně podporován .net 2.0, který má mnohem míň bugů, takže s ním CCC startuje rychleji a žere míň paměti. Rozdíly jsou dost znát, ale zase tak rychlý jako starý CP to samozřejmě není :-)
Tady je link:
http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en