Poradte... AXP nebo Duron ??
Mno, chtel bych si trosku polepsit s CPU a nabizi se mi Duron 1800 behajici na 2100 pri 1.65 a jde odemknout na AXP..
Ted mam Palomino 1800 ktery jeste tech 155 FSB zvladne ale vic ani tuk... provozovano na 150... tj 1725mhz.. a proto se chci zeptat.. je mezi temito procesory nejaky zasadni rozdil ?? prineslo by mi to neco ?? nebo na to mam radsi kaslat :)
Re: Poradte... AXP nebo Duron ??
Řekl bych, že pro výraznější rozdíl bys musel sáhnout hlouběji do kapsy - buď nějaký dobrý kousek DUT3C/DLT3C a nebo rovnou XP-M. Nejsem si jist, zda se takovýto relativně malý krok vyplatí.
Citace:
Původně odeslal Dismembered
Řekl bych, že pro výraznější rozdíl bys musel sáhnout hlouběji do kapsy - buď nějaký dobrý kousek DUT3C/DLT3C a nebo rovnou XP-M. Nejsem si jist, zda se takovýto relativně malý krok vyplatí.
mno de o to ze toho durona koupim za smesny peniz 1000 a toho athlona za tu samou cenu strelim... takze v tom po financni strance urcite nic neztratim, de mi jen o to jestli mi to prihodi aspon 10-15% :)
Pokud je to tak, tak bych toho Durona vzal - má docela slušný potenciál a možná z něj dostaneš i kolem 2300 MHz, pokud budeš mít slušné chlazení. Ale i na 2100MHz imo je rychlejší než Tvůj XP ;)