Při postování je nastaven malý počet obrázků které mohou být v jedné odpovědi. Dá se nastavit více, třeba 20?
Printable View
Při postování je nastaven malý počet obrázků které mohou být v jedné odpovědi. Dá se nastavit více, třeba 20?
preco ? ved nevkladaj obrazky priamo do postu, ale ich prikladaj, to by malo fungovat.
Metoda narvem fotky priamo do threadu je aj tak dost zle riesenie pre prehladnost threadu
prilohy? to je zdlouhave:rolleyes:Citace:
Původně odeslal SajmoN
treba doladit nastavenie attachments a potom tie obrazky budu hostovane tu, tych 20 mi pride viac nez dost, radsej to potom postni aj tak do viacerych postov, tento limit je skor vsade (aj na bit-techu, ale neviem ci prave 20)Citace:
Původně odeslal XPM
EDIT: prilohy su mozno zdlhavejsie, ale budu tu vecne, hostingy (hlavne tie free) su dost onicom, pretoze pozeram a po pol roku nachadzam prazdne thready kde chybaju obrazky z "wz.cz" a podobnych
sorry nejde tu edit ale napriklad toto http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=41742 je pekny priklad toho ze by tomu prilohy mohli pomoct, a je super ze to je tak nastavene
co je v tom threadu špatně?:p není to dobře nastavené, normálně to dat na 20 a ať si každý vybere jak to tam chce postovat ne?Citace:
Původně odeslal SajmoN
no nechce sa mi to skusat, pretoze som prave na nete cez EDGE ale ta stranka toho threadu bude mat po nacitani zopar mega .. to uz je tak tazke a narocne tie fotky pridat ako prilohy? alebo dat link na nejaku galeriu?Citace:
Původně odeslal XPM
Ale tohle je projekt, obrázky musí být přímo v threadu jinak to začíná být nepřehledné:)Citace:
Původně odeslal SajmoN
v com je ale problem postovat viacej postov po sebe? v tomto pripade ziadny, nad 5 obrazkov per post by som nesiel ...Citace:
Původně odeslal XPM
to samozřejmě problém není ale k čemu to bude dobré? Pokud ti jde o načítaní tak to bude trvat stejně dlouho přece:neutral:Citace:
Původně odeslal MadCap
no v tom pripade by snad nebolo od veci spravit podsekciu v moddingu pre projekty (s pravidlami napriklad ako na bit-techu, aby sa tam zase nervali vsemozne paskvily) kde by tie obmedzenia boli mensie .. ale inak, aj pri povoleni vacsieho mnozstva obrazkov by asi bolo lepsie vkladat nahlady, tieto obrazky v kombinacii s vazne hroznymi hostingami, ake pouziva drviva vacsina ludi sposobia to, ze ich uvidia len ti najtrpezlivejsi, alebo ti so stastim na dobry peering
skor ide o to ze obrazky by mali byt medzi textom. Ako napriklad.Citace:
Původně odeslal MadCap
Najprv som vyrezal bocnicu:
[obrazok bocnice]
potom bla bla bla...
.......bla bla
a potom som obrusil toto
[obrazok obrusenia]
..bla bla
atd atd. Aspon tak som to pochopil ja. Prilohy su dobra vec, prave kvoli tomu ze vela obrazkov po case "expiruje" a vela postov tak straca hodnotu, ale niekedy hlavne pri moddingu su obrazky priam nutnost.
suhlas, podsekcie budu, special pravidla pre tieto podsekcie su mozne, z pohladu casemmoddingu to poriesime, nahlady su ale IMHO otazkou slusnosti zakladatela
projdi faq k vbcode ... moh bys tam najit reseni ;)Citace:
Původně odeslal tomase
Skor ide o to ako docielim to aby som mal obrazok hostovany na tomto fore (t.j. nezmizol v buducnosti) a zaroven ho mohol pouzit tak ako som vyssie popisal.Citace:
Původně odeslal Fox-Admin
myslis nieco taketo?
Příloha 7
cize umiestnenie kam len chcem? ;) je to ale trochu krkolomne, pretoze neukaze to ide, treba kuknut na url obrazku
akurat nejak hrozne dlho tie obrazky nacitava, fox? to je z DB co? neni to nejake prehnite?
Oki nieco taketo som si predstavoval
Příloha 9
akurat som musel dost dlho rozmyslat ako nieco taketo spravit. Preto prosim o spomenutie navodu v tom pripravovanom clanku/faq o vB.
ja by som hostovanie obrazkov vypol a odporucil pouzivat imageshack.us a podobne... naco tolko zbytocneho trafficu :)
No imageshack uz prave zacal nektere linkovane obrazky stahovat....
Pokud to na foru bude v bezpeci a bude dost mista, tak je to lepsi nez nejaky freehosting.
Imageshack je navíc často dost přetížený, podobnou alternativnou (v současné době rychlejší) může být třeba http://www.mediaupload.net/
mista bude dost. az bude trochu casu tak to jen presunu mimo raid. obrazky jsou sice dulezity ale az tak zase ne :)
Predsalen akykolvek externy hosting sa nemoze vyrovnat hostovaniu priamo tu na ocguru. Casom obrazky zmizmu, z fora nie. Ak sa zavedu nejake obmedzenia/pravidla na velkost obrazkov, tak to nebude ani velka datova zataz.