Mobil s jednoduchym ovladanim
Zhanam ako vianocny darcek mobil, poziadavkou je spolahlivost a podla moznosti co najjednoduchsie ovladanie zakladnych funkcii - t.j. telefonovanie (vratane pouzivania cisel v zozname), pisanie SMS a pod.
Neviete niekto o nejakom vhodnom tipe?
P.S. Jeden som na fore nasiel, nema niekto dalsie (bola to Motorola V547 - akurat ze ta cena je hodne vysoka - nehladam fotoaparat ani MMS-ky, ale telefon)
Re: Mobil s jednoduchym ovladanim
No podle me jsou nejjednodussi na ovladani a na spolehlivost Nokie.Napr. Nokia 6310i a dalsi.Pokud nepotrebujes nejaky extra telefon,tak se tyhle starsi Nokie daji sehnat i za celkem slusny prachy a jsou fakt dobry... ;)
Zhanam vyslovene telefon s jednoduchym ovladanim - je to vianocny darcek, vsetky tie "James Bond-vymozenosti" budu nevyuzite, kdezto cesta k telefonnemu cislu cez x menu a podmenu bude na zavadu.
My jsme teďka se sestrou kupovali mamce taky něco jednoduchýho a pěknýho a koupili jsme Nokii 6030.
http://www.mobilmania.cz/mobily/detail.asp?id=308
Ked to nemusi byt nove, tak najjednoduchsie ovladanie zo vsetkych ma asi stara dobra N3310... A ked nieco nove, tak nie Nokiu s joystickom, ale vsesmernym tlacitkom... Napriklad taka 3100/6100.
PS: najjednoduchsie ovladanie, na ktore sa da rychlo zvyknut ma jednoznacne Nokia. Ked berieme do uvahy vyber zo znaciek: Nokia, Motorola, Sony Ericsson, kedze Siemens je uz kvalitou niekde inde... Takmer vsetky SEcka maju joystick a ak nemaju, tak blbe rozlozenie klaves... :wink: