MS Office2003/XP - chyby pod WinXPHome
Všiml jsem si zajímavého bugování MS Office 2003 i XP pod operačním systémem Windows XP Home edit. Pod XP Proffesional/W2000 to nedělá:
Zlobí fonty ve Wordu. Dám si nějaký font, který normálně podporuje češtinu, ale jakmile napíšu znak s háčkem, nebo čárkou, změní mi to samo od sebe font a začne to psát třeba Arialem. Automatické opravy mám vypnuty. Můžete na to někdo mrknout, kdo používáte XP Home edit? Moc děkuji předem.
Re: MS Office2003/XP - chyby pod WinXPHome
Jenom bych rekl ze presne to same dela i me, ale nejak me nenapadlo povazovat to za bug officu, imho je to problem fontu, protoze to nedela u vsech, ale jenom u nekterych Win XP Pro SP2
Tobě to dělá u Win XP Proffesional ..?? Tak to slyším prvně. Já to pozoruji jen u Home Edition, pod XP Pr. nebo W2000 zatím plně funkční. A to se jedná o úplně totožnou instalaci office. Prostě mají v kanclu tři PC, s OS: Win XP Pro, W2000 a Win XP Home. Dělá to jen na stanici s HOME verzí. Kdyby někdo kápnul na řešení, tak něco napiště, díky.
Ano, dela mi to u Proffesional verze, ne u vsech pisem, ale je to vetsina
Citace:
Původně odeslal Standa_
Ano, dela mi to u Proffesional verze, ne u vsech pisem, ale je to vetsina
Hm, takhle to tedy ale vypadá, že by to mohlo být spíš nějakým nastavením. Jenže jakým? Já už prolezl Office z vrchu dolů a zpět a nic. Nebo že by to chtělo font certifikovaný na konkrétní Wokna/Office? To je asi blbost co?
1 Příloh-a(y)
Citace:
Původně odeslal Aliencz
Hm, takhle to tedy ale vypadá, že by to mohlo být spíš nějakým nastavením. Jenže jakým? Já už prolezl Office z vrchu dolů a zpět a nic. Nebo že by to chtělo font certifikovaný na konkrétní Wokna/Office? To je asi blbost co?
Nerekl bych ze to je blbost, imho je to proste typem pisma, dela to jenom u tech "zvlastnich" stazenych u kterych je pridana cestina.
V priloze je jedno z pisem u ktereho mi to dela.
OK, jenže u těch Win XP Home to dělá i u písem, který jsou origoš nainstalovaný v rámci woken, nebo přidaný z instalace Office, vůbec se nejedná o nějaké stažené z netu. Teď už se k těm PC nedostanu, po Vánocích to upřesním, co to je za fonty a pod.
Citace:
Původně odeslal Aliencz
OK, jenže u těch Win XP Home to dělá i u písem, který jsou origoš nainstalovaný v rámci woken, nebo přidaný z instalace Office, vůbec se nejedná o nějaké stažené z netu. Teď už se k těm PC nedostanu, po Vánocích to upřesním, co to je za fonty a pod.
Aha, ale i tak bych rad ten problem vyresil u Prof to dela jenom u doinstalovanych, zakladni pisma jednou bez problemu