Outlook(Express) - vlastni jmena prichozich mailu
nevite jestli jde v Outlook Express (nebo Outlook) priradit prichozím emailovym adresam vlastni jmena?
Kdyz prijde treba mail od FrantisekVomacka@seznam.cz aby se v Dorucene poste zobrazilo misto jeho emailove adresy treba jmeno Franta? Treba nejakym pluginem priradit jmena z adresare (jako pri odesilani)?
Jde mi o to, ze mi prichazeji SMS z GSM brany na COM a spusteny mail server mi je preposila do Outlook Express, ale ve forme telefonni_cislo@centrala a ty lidi co u toho sedi podle telef. cisla hned nepoznaji o koho jde. Predem rikam, ze v tom mail serveru se neda vrtat ani nic nastavovat.
Re: Outlook(Express) - vlastni jmena prichozich mailu
joo takhle jednoduchy to zase neni, prezdivky z adresare se zobrazuji(prirazuji) jen v odchozi poste, na prichozi maily to prave nema vliv, to co pises sem zkousel jako prvni
No ja nevim jak to mas nastaveny, ale ja pouzivam Outlook Express a i v prichozi poste vidim to, co si nastavim v Adresari, tzn. i prezdivky.
Address Book/Name/Properties/Display:
tak sem asi uplne blbej, ale at zadam v Adresari u daneho kontaktu v polozce Zobrazit cokoliv, stejne to na prichozi email nema zadny vliv :???:
ps: mam OE verzi 6.00.2800.1106
Citace:
Původně odeslal zikurat
tak sem asi uplne blbej, ale at zadam v Adresari u daneho kontaktu v polozce Zobrazit cokoliv, stejne to na prichozi email nema zadny vliv :???:
ps: mam OE verzi 6.00.2800.1106
no ja mam sice 6.00.2900.2180, ale fungovalo mi to tak odjakziva, co pamatuju
EDIT: bacha na to, nefunguje to zpetne na jiz prijate emaily -> projevi se to az u nove prijatych, po zmene v Adresari ... takze mozna by se dal zkusit export emailu, jejich smazani, a pak zase import - ale nezarucuju, ze se ti pritom nepodelaji prilohy (kdysi se mi to jednou stalo)