WINAMP proč nepřehrává .mp3?
Proč, když dvojklikem chci otevřít hudební soubor tak se nachvíli zasekne počítač a nic se nepřehraje. Zkoušel jsem několikrát přeinstalovat WinAmp, ale bez efektu. Když nastavím v nastavení složek jako výchozí přehravač MediaPlayer vše funguje v pohodě.
Díky zaradu
Re: WINAMP proč nepřehrává .mp3?
Citace:
Původně odeslal mtrix
Proč, když dvojklikem chci otevřít hudební soubor tak se nachvíli zasekne počítač a nic se nepřehraje. Zkoušel jsem několikrát přeinstalovat WinAmp, ale bez efektu. Když nastavím v nastavení složek jako výchozí přehravač MediaPlayer vše funguje v pohodě.
Díky zaradu
nenapsal si co to je za verzi, co mas za system... kazdopadne zkus novejsi nebo starsi...
Citace:
Původně odeslal J.Wade
nenapsal si co to je za verzi, co mas za system... kazdopadne zkus novejsi nebo starsi...
Spíš tu starší bych doporučil. Tj. do verze 2.9xxx ;)
Vypadá to že máš rozdrbaný asociace, což s oblibou dělají právě novější verze Winampu.
Novej Winamp má vůbec dobrý záseky - třeba jeho okna (editace tagu, nastavení) ztratí atribut "always on top", já někam kliknu a pak si ty vokna hledejte, když se nezobrazujou na taskbaru :-)
Verze 2.9x bych taky rád používal, jelikož sem si ale zvyknul mít winampa dockovanýho dole nad taskbarem (a ostatní programy ho nepřekrývají, prostě se o tu jeho šířku zmenší pracovní plocha) a pokuď vim, tak 2.9x tohle neumí (opravte mě, jestli na to existuje nějaký plugin, byl bych moc rád).
No mě se stalo to stejný a jelikož jsem měl před reinstalem, tak jsem to dočasně vyřešil media playerem :). Měl jsem taky nějakou tu novější verzi.
Citace:
Původně odeslal Gappa
Novej Winamp má vůbec dobrý záseky - třeba jeho okna (editace tagu, nastavení) ztratí atribut "always on top", já někam kliknu a pak si ty vokna hledejte, když se nezobrazujou na taskbaru :-)
Přesně tak. Normálně mám zapnutý samostatný přehrávač s playlistem. Ovšem ten se mi od poslední verze Winampu stále schovává. Jako by tam vůbec always on top nebylo.