Příliš vysoké teploty na DFI LanParty UT NF3 250Gb
tak jsem právě přivez tuhle desku z reklamace... mojí starou si nechali, nešel pravej audio kanál, a dali mi jinou... ten samej model samozřejmě... tak sem to nataktil, tak jak sem to měl před tim a co nevidim, ukazuje mi to vyšší teploty... až 49 stupňů a při Primu95 to dost skáče... od 45-49 což by nemělo... dycky sem měl stabilně při zátěži 41... flashnul sem tam poslední BIOS jako před tim... ale je fakt, že sem pod ten box musel nanýst jinou teplovodivou pastu... mám to ještě sundavat a zkusit nanést znovu?
Re: Příliš vysoké teploty na DFI LanParty UT NF3 250Gb
Citace:
Původně odeslal mir77
tak jsem právě přivez tuhle desku z reklamace... mojí starou si nechali, nešel pravej audio kanál, a dali mi jinou... ten samej model samozřejmě... tak sem to nataktil, tak jak sem to měl před tim a co nevidim, ukazuje mi to vyšší teploty... až 49 stupňů a při Primu95 to dost skáče... od 45-49 což by nemělo... dycky sem měl stabilně při zátěži 41... flashnul sem tam poslední BIOS jako před tim... ale je fakt, že sem pod ten box musel nanýst jinou teplovodivou pastu... mám to ještě sundavat a zkusit nanést znovu?
Mam podobne teploty an tej doske mam v nej posledny beta bios aby isiel SEMPRON 64bit. , ako ked sa chytim chaldica je jemne vlazny ale doska takcitak ukazuje 38-42 stupnov pri idle a pri prime95 je chladic uz celkom teply a doska ukazuje az 52 stupnov ale stale to nieje realna teplota si myslim mam tam BOX a pastu ARCTIC Silver 5 ,, predtym som mal original AMD pastu a po vymene za tuto arctic zostali teploty rovnake tak neviem podla coho to doska mera .