Re: Výpis fyzické paměti RAM
Citace:
Původně odeslal Luk(y)isek
RAM K.O. nebo co??
To se ptas ty nas? :lol: Co to tak otestovat? ;)
Citace:
Původně odeslal jedik
Citace:
RAM K.O. nebo co??
To se ptas ty nas? :lol: Co to tak otestovat? ;)
Testoval jsem...Vapada to OK...
Citace:
Původně odeslal MadCap
ten vypis fyzickej pameti je sprevadzany BSOD, ktory ma nejaky kod ci nazov, co tak si najst co ten kod/nazov znamena predtym ako napises cokolvek na forum? ;)
Jo to vim,ale myslis ze ten kod stacim opsat??Se to driv restartuje.Rikam,dela to jen obcas tak me to moc nevyvadi z miry,ale i obcas to celkem nas.ere
Tak se mi to stalo zas...Ted jsem s PC nic nedelal,mel jsem jen zaplej MS Word a neco jsem si psal mimo na papir a najednou koukam a vypis fyzicke pameti RAM.
Tady je screen: www.sweb.cz/lvacha/error.jpg
Win32k.sys to je opet oblibena obecna chyba. Casto za ni muzou pameti. Pokud jsou jak rikas OK, tak je treba metoda pokus omyl. Prvni zkus pomenit ovladace. Potom systemovejsi soft jako firewally, antiviry atd.
Citace:
Původně odeslal jedik
Win32k.sys to je opet oblibena obecna chyba. Casto za ni muzou pameti. Pokud jsou jak rikas OK, tak je treba metoda pokus omyl. Prvni zkus pomenit ovladace. Potom systemovejsi soft jako firewally, antiviry atd.
Pameti jsem testoval,ale opravdu malo a chvili... :confused:
Myslim si ale,ze nejspis to stejne budou ty pameti.Ted uz s tim nic nebudu delat a pockam az mi dorazej ty 2GB Corsair a uvidim jestli to bude delat i potom nebo ne.Pokud jo,tak to asi zacnu resit(ovladace,firewally,atd...).
Kazdopadne diky moc za pomoc :)
Citace:
Pameti jsem testoval,ale opravdu malo a chvili... :confused:
Myslim si ale,ze nejspis to stejne budou ty pameti.Ted uz s tim nic nebudu delat a pockam az mi dorazej ty 2GB Corsair a uvidim jestli to bude delat i potom nebo ne.Pokud jo,tak to asi zacnu resit(ovladace,firewally,atd...).
Kazdopadne diky moc za pomoc :)
ak si ich testoval iba "malo a chvili" tak to ako keby si ich netestoval vobec. Nechj ich parkrat prebehnut memtestom alebo goldmemory.
Tohle mi dělal komp, když jsem to přehnal s OC (vysoké takty, příliš těsné časování apod.) V memtestu to vylezlo až něco po hodině testů ;)
Citace:
Původně odeslal Tantalos
Tohle mi dělal komp, když jsem to přehnal s OC (vysoké takty, příliš těsné časování apod.) V memtestu to vylezlo až něco po hodině testů ;)
JJ,bylo to na 90% casovanim pameti.Na default jedou 2,5-3-3-7 a ja je mel na 2,5-3-3-6 a uz to obcas padalo(potom casteji-ale co bych taky nechtel od NoName ze??)...
Zkus jim trochu přidat voltáž, pokud se teda nezačnou příliš hřát. To by mělo pomoci stabilitě, ale není to pravidlo, tím spíše u noname pamětí ;)
Citace:
Původně odeslal Tantalos
Zkus jim trochu přidat voltáž, pokud se teda nezačnou příliš hřát. To by mělo pomoci stabilitě, ale není to pravidlo, tím spíše u noname pamětí ;)
Zvyseni napeti jim vubec nic nerika...
Ale proste cekam na ty Corsairy,takze uz se mi s temahla nechce nic moc delat.Casovani jsem vratil na default (2,5-3-3-7) a zatim to vypada OK.Predtim to vetsinou padalo.
Ted ale uvidim jak dopadnou ty Corsairy 2x1GB DDR500.Chci jim dat peknej zahul.Zkusit je hodne vytahnout s co nejnissim casovanim...
Tak bohuzel i na default casovani me to hodilo "Vypis fyzicke pameti RAM"...Asi jsou ty pameti KO...Necham to dnes pres noc testnout...
Uz to ale v tom vypisu nepsalo ze je chyba s "wink32k.sys"...Pouze "stop" a pak ruzny ty adresy...
Tak jsem ty pameti vzal MemTestem86+ cca 4,5 hodiny (dyl uz sem se na to vykaslal) a udelal jsem 20 Passu a vyhodilo to za tu dobu 30 chyb...
Citace:
Tak jsem ty pameti vzal MemTestem86+ cca 4,5 hodiny (dyl uz sem se na to vykaslal) a udelal jsem 20 Passu a vyhodilo to za tu dobu 30 chyb...
Zkus je ještě pustit na 2T, případně je prohodit ve slotech.
Citace:
Původně odeslal Tantalos
Zkus je ještě pustit na 2T, případně je prohodit ve slotech.
Taky me to napadlo,ale vis co?Nemam ted uz moc casu,takze pockam uz na ty novy pameti a pak je taky prozkousim.
Za posledne 3 dni som mal 2x tento isty BSOD a vazne NETUSIM, kvoli comu :eek: Odhadujem to na prehriaty NB/CPU, lebo v oboch pripadoch som enkodoval ale je to len odhad :mad:
V oboch pripadoch bol pusteny FFox.
V prvom este lame (encoding), foobar (prehravanie).
V druhom virtualdub (encoding), media player classic (prehravanie).
Citace:
No tak vidis - pricina je jasna ;-) Keby si to spravil hned na zaciatku (to je mienene ako dobra rada do buducna) tak je to vyriesene skor. Drzim palce s dobrym vyberom RAM :-)
Citace:
Původně odeslal tomase
No tak vidis - pricina je jasna ;-) Keby si to spravil hned na zaciatku (to je mienene ako dobra rada do buducna) tak je to vyriesene skor. Drzim palce s dobrym vyberom RAM :-)
Diky,ale RAM mam uz vybrany.Ted akorat cekam az dorazej.Vybral jsem 2x1GB Corsair Twinx DDR500 Platinum 3-4-4-8.
Takze skvely... :mad: Zase byl vypis RAM a psalo to tam nejaky "BAD_POOL_CALLER"...Skocilo mi to do vypisu hned po vypnuti Firefoxe,tak rikam OK,restartnu to,PC najede OK...Vse je v normalu,ale az na to,ze jsem zapnul Firefoxe znovu,kliknu na zalozky a hle??zadny zalozky tam nejsou...To uz fakt nechapu!!Nerikam ze je to nejak dulezity,ale tech zalozek jsem tam mel celkem dost(ktery byly obcas potrebny) a ted mam kulovy... :evil:
EDIT:Neni moznost je odnekud obnovit??
U mna to bolo prehriatym CPU/NB.
To s tymi zalozkami sa obcas stane u priatelky a ta ma na 100% blbu pamat (v PC ;D ).
Citace:
Původně odeslal PiT
U mna to bolo prehriatym CPU/NB.
To s tymi zalozkami sa obcas stane u priatelky a ta ma na 100% blbu pamat (v PC ;D ).
No prehratim CPU/NB to urcite nebude...Abit ma NB vychytany ;) a CPU je slusne chlazeny.Nejvetsi problem ale je,ze ty RAM jsou fakt KO,jak pisu v predchozich postech...Nastesti uz konecne v patek dorazej novy.
A s tema zalozkama me to teda celkem s*re.Preci nemuzou z niceho nic zmizet.
U teba uz je jasne, ze je to pamatou...
Citace:
A s tema zalozkama me to teda celkem s*re.Preci nemuzou z niceho nic zmizet.
Samozrejme, ze mozu... Ked si to firefox uklada do jedneho suboru a pristupuje/zapisuje don casto, tak v pripade zblbnutia pamate sa moze lahko stat, ze sa ten subor poserie...