Muzete mi to nekdo pls trochu vysvetlit? Jaky to ma smysl a taky jak se to provadi? Omlouvam se za lame dotaz a predem diky za odpoved, nebo odkaz.
Printable View
Muzete mi to nekdo pls trochu vysvetlit? Jaky to ma smysl a taky jak se to provadi? Omlouvam se za lame dotaz a predem diky za odpoved, nebo odkaz.
Ak nechas cpu zahoriet tak pojde lepsie taktovat, Inak na CPU mas ako som si vsimol nastavene nap na 1,8V Podla mna je to na Thouregbreda dost vela jakmile 1,85V moze byt prierazne napetie a tym aj ked CPU uchladis tak ti ho to nepetie znici. Je to skoda davat do CPU 0,13 Techn. Viac ako 1,75V ;D ;D ;D
Diky za prvni radu:-) Bohuzel to ted nemuzu zmenit, sem v praci, takze az dorazim domu.Citace:
Původně odeslal Radox
Btw. mohl bys mi vysvetlit ten termin zahoreni? Mam to jako polit benzinem a zapalit nebo co?:-))))
jj presne tech. benzin aspon za kybel, pripadne NAPALM je este lepsi tym to zahoris uplne ;D
Citace:
Původně odeslal mato_exe
:-)))Hajzlove srandu si ze me delat, misto abyste mi poradili, na to vas uzije:-)
sorry no robil som si srandu.. kolko stupnof ti to dava pri zatazi ? ja mam ten isty chladic ako ty a Tbreda a zahorujem ale neviem ako to bude kurit. totiz toho titana mam len na 7V lebo strasne hucal .... ;D
Citace:
Původně odeslal mato_exe
Tedka v klidu to ma 49, kdyz sem na tom pul hodky sachoval s 3Dmarkem, tak to melo 52.
Bohuzel s tim ted nemuzu saskovat, protoze sem v praci a jsem jenom pripojeny pres sdileni plochy. Ale za pul hodky mam padlaaaaA:-)))
P.S.: Vysvetlite mi nekdo co to je to zahoreni nebo ne?? Ja to fakt myslim vazne, nedelam si srandu.
v kazdym cpu, kdyz ho koupis jeste dobihaji chemicke procesy z vyroby a kazdy cpu se casem zahori-proste to mas jako dys zajizdis auto
dej teba vetrak na min voltu-pokud to bude stabilni a teplota nebude v extremu
btw: co s tim delate, ze mate 52°? ja mam 41 8-)
nemachruj ... :wink:Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
snorri, to co mas ve svym avataru je asi tvuj autoportret, co ;D