Bude mi 1700+ TB slapat v mojej MB ? Je to ABIT KG7- lite s najnovsim biosom...
???
Printable View
Bude mi 1700+ TB slapat v mojej MB ? Je to ABIT KG7- lite s najnovsim biosom...
???
To tu nikto nevie??
hamba...
no vzhledem k tomu ze nefacha ani v MSI KT266 PRO2 tak.... :|
Ale vzhľadom k tomu, že fachá v ABIT KT7A, ...
to ale neni cipsetem, ale obecne problemem Tbred B0 vs. MSI mainboards...Citace:
Původně odeslal Madman
ale v Turbu prej jede! :wink:Citace:
Původně odeslal Rabban
heh, pozri co mam ja a slape to - BIOS sice zadny procak nad 1900+ nepozna , takze mam "unknown" 2000MHz procesor :o , ale hlavne ze to slape.... mimochodom 3DMark2001 procesor spoznal ako TBred2000MHz ... 8)
No tak zkus se podivat na stranky vyrobce co o tom pise ;D ,stim tvojim chipsetem AMD760 zatim teda zkusenosti nemam a celkem by me zajimalo jak ti facha ;D
Co je tohle za kecy ? Takhle se prece zobecnovat neda !!!Citace:
Původně odeslal Rabban
...to bolo jako na koho ??? ja mam bohuzial iba KT133A :? :-(Citace:
Původně odeslal ja.viper
No snori se ptal na zacatku treadu na Abit KG7 a ten ma AMD760 ??? pokud myslis tohle ;D
Ja jsem na tom jen o trosku lip mam Shuttle AK31v2 s KT266A :?
Zatial nikto neporadil :-(
Nic si z toho nerob, ja som tu dal tiez par threadov a bud nuchcu poradit, alebo nevedia. ;D
Neboj se pojede ti :wink:
podivej se co mam ja
akorat to pri POST nevypisuje AMD XP XXXX+ ale jen Uknown CPU Type on YYYY MHz
to se píše s N inteligente :lol:Citace:
Původně odeslal Snorri
nevim jak kdo, ale ja sem rozhejbal v pohode Tbreda Juigb na Asusu A7V133 - navic k tomu na revizi, ktera jeste ani oficialne nepodporovala palomino 8)
no sak pisem - ja tiez - pozri do mojho popisu ... KT133A, hlasi unknown 2000MHz 8)
No co vim tak na KT133 to rochodit jde ,ja mam KT266A a taky mi to pise unknow CPU a facha jak mam ,co vim tak ma problem akorat KT266 a jeste se psalo neco o MSI ;D
Me to taky na MSI Turbu jede, ale jakou mas teplotu. Tyto stare desky ukazuji nejake divne teploty a bojim, bojim kolik snese. U Durona jsem na to kaslal, tak jsem mel i 70°C vic jak tyden (pak po uprave chlazeni max 60°C) a jel v pohode, ale u toho XPcka nevim :(Citace:
Původně odeslal Marcelino
no teplotu mam 49°C pri plnej zatazi a votazi 1,7V... to je o stupen menej nez co mal Duron650@933 na 1,85V... teplotu doska meria na cidle co je pod procesorom, takze to musi ukazovat rovnako ... sprostosti ukazuju len dosky, co snimaju teplotu zo senzora priamo v ThBredovi...
Bude to slapat i u me?
Citace:
Původně odeslal Medek
Mozno by ti niekto poradil, keby sme aspon tusili, aku mas dosku... :o :evil:
Ale prd, MSI K7T TURBO2 bez jakýchkoliv problémů.Citace:
Původně odeslal Rabban
MSI nejsou špatný,znám daleko horší.
Jo treba SL-75DRV2 - :evil: :evil: ta TB nevezme a to je kt266a
takze sem usel vzit s cpu i desku
.. a je ji uplne jedno ze muzes nastavit rucne korektni nasobic napeti a fsb...