-
Cena databáze v Accessu?
Chtěl bych poradit. Pro jednu firmu jsem tvořil DB v Accessu. Jenže nevím, jakou cenu si za to mám říct. Nikdy jsem za peníze "neprogramoval".
Mrkněte na www.volny.cz/malli/file/obaly.rar
To je výsledek. DB by měla evidovat výrobky, resp. jejich balení a podle spotřeb jednotlivých výrobků v jednotlivých obdobích vyhazuje sestavu, ve které píše, kolik kterých obalů bylo spotřebováno. Na první pohled to vypadá jednoduše, bohužel to tak jednoduchý nebylo. (Stačí se podívat do seznamu tabulek a dotazů :-))
Jenže nejsem profík, tak mi to možná připadá složitější, než to ve skutečnosti je. Proto poraďte, kolik byste si za takový "program" řekli.
Dík.
-
no prace to urcite dalo dost, kdybych to delal ja (teda urcite ne v Accessu) tak za min jak 10k bych to nedelal.
-
Díky za info, já uvažoval tak o 3 - 5 k.
BTW v čem bys tvořil něco takovýho? Já začal v Excelu, ale 1,5 mil vzorců prostě nepobral :-))
-
Odhadni hodinovou narocnost a to vynasob cenou, na kterou si cenis jednu svoji hodinu. :wink:
-
Rozhodne bych pod 10K nesel, kdyztak +- 2-3k
-
Díky za názory, jsem rád, že jsem to "nepřestřelil". Já měl spíš strach, že někdo, kdo sype takovýhle věci z rukávu řekne, že by si o víc jak 500,- neřekl.
-
Uz se to tu resilo, proste vem hodiny x nejaka cena a pod 300 - 400Kc/hod nechod. Firma si to da v klidu do nakladu.