GeForce 6xxx do starsej dosky.. POJDE TO ???
Zdravim Vas..
Kamos ma dosku K7S5A (ked pisem spojenie tychto pismen a cislic - vzdymi ukapne slza) s procakom XP1700+ a ma tam len TNT2 32MB grafiku... Chcel by investovat parkorun a kupit nejaku inu grafiku (zeby sa jeho synovec mohol na jeho starej masine aj volaco zahrat...) Rozdchodim v tejto doste grafiky GeForce FX6200-6600 ???
Prosim len overene odpovede...
Re: GeForce 6xxx do starsej dosky.. POJDE TO ???
Citace:
Původně odeslal Hazo
Zdravim Vas..
Kamos ma dosku K7S5A (ked pisem spojenie tychto pismen a cislic - vzdymi ukapne slza) s procakom XP1700+ a ma tam len TNT2 32MB grafiku... Chcel by investovat parkorun a kupit nejaku inu grafiku (zeby sa jeho synovec mohol na jeho starej masine aj volaco zahrat...) Rozdchodim v tejto doste grafiky GeForce FX6200-6600 ???
Pohlidnul bych se po necem s externim napajecim konektorem. Treba ATI 9800 (klidne i 128 bit pokud bude za slusnou cenu, pobezi v K7S5A nabeton), aby se na staricky K7S5A nepretezovalo napajeni AGP.
GF6200 a slabsi karty bych preskocil... pokud fakt nechce usetrit za kazdou cenu.
Re: GeForce 6xxx do starsej dosky.. POJDE TO ???
Citace:
Původně odeslal Sasa
Citace:
Původně odeslal Hazo
Zdravim Vas..
Pohlidnul bych se po necem s externim napajecim konektorem. Treba ATI 9800 (klidne i 128 bit pokud bude za slusnou cenu, pobezi v K7S5A nabeton), aby se na staricky K7S5A nepretezovalo napajeni AGP.
GF6200 a slabsi karty bych preskocil... pokud fakt nechce usetrit za kazdou cenu.
Já pochopil, že kartu už má...
Citace:
Původně odeslal Hazo
tak som tam dal R9550 od ASUSa (GE/TD)... dobra karta, ide vyborne taktovat (ja som dostal uz 2 exemplare takmer na takt 9600XTcka) a stoji o dost menej nez 6600... myslim ze to je pre 1700+ tak akurat, ne ? ;D Nikde som totiz nezohnal 128bit verziu 6200 :evil: