Řešení uchycení hadic 10/8 na bloky od Galaxyho ...
Ahojda,
mam WB od Galaxyho, na CPU i VGA a nevim jak mam vyresit prechod na hadice 10/8... Bloky jsou 14/10 a nekdo me radil nahrat tu silikonovou hadici a natahnout to na to... Jenze at se snazim jak se snazim tak to nejde ... je proste moc mala ... POradte nekdo pls ... treba kde se daji sehnat ty redukce na hadice nebo jine reseni ... Diky moc
D
Re: PLS kdo ma bloky od Galaxyho !!!
Citace:
Původně odeslal danikd
Ahojda,
mam WB od Galaxyho, na CPU i VGA a nevim jak mam vyresit prechod na hadice 10/8... Bloky jsou 14/10 a nekdo me radil nahrat tu silikonovou hadici a natahnout to na to... Jenze at se snazim jak se snazim tak to nejde ... je proste moc mala ... POradte nekdo pls ... treba kde se daji sehnat ty redukce na hadice nebo jine reseni ... Diky moc
D
a proč nezůstaneš u 14/10?
Citace:
Původně odeslal Spajdr
Citace:
Původně odeslal danikd
Ahojda,
D
Mam vymenik, hadice, proste vsechno ...
Citace:
Původně odeslal danikd
Citace:
Původně odeslal Spajdr
Citace:
Původně odeslal danikd
Ahojda,
D
Mam vymenik, hadice, proste vsechno ...
No hadice sehnat je to nejmenší a radši sehnat nějaký upravený vyměník, jako mám já :-) já tohle už řešil jednou a skončil jsem tak že jsem si koupil vyměník na 14/10 hadičky, takže si dával konce hadiček do vařící vody a i přes to jsi to na to nenarval? ;D
Re: Řešení uchycení hadic 10/8 na bloky od Galaxyho ...
nexosa mam taky, sehnal jsem v obchode voda-topeni (poradi ti) mosazne redukce z 1/4" (radiator) na nejaky 1/2" nebo 1" vnejsi zavit (nejsem si ted jist, mozna metrika) + sroubovaci fiting na 10/14 (je to 13mm vnejsi, v poho pretahnes), ma to rucne dotahovaci prevlecnou matici s vnejsim zavitem a tesnenim na tu redukci....cca 150Kc myslim...drzi jak cert, nejsou az tak extremne dlouhe (cele spojeni kolem 50mm), jo a kup i teflonovou pasku na tesneni zavitu radiator-redukce
pojistne krouzky pokud mas silikon hadice nepotrebujes
a nebo legris myslim...ale to se mi zatim nechtelo...samotesnici (zasuvne) neexistuji v provedeni 10/14 a 1/4" (pouze 3/8" nebo 1/2")...leda ze bys pouzil hadicky 10/12, to pak jo...ale ty se pry hodne lamou, tenka stena, zatim jsem nezkousel tak nevim
jo a 10/14 na eheim v poho
jedinej problem je v tom, ze ta mosaz ma vnitrni prumer 6mm, chtelo by to projet na soustruhu na 10mm, nebyl by to az zas tak problem, zustala by tam stena 1mm a snizily by se tlak.ztraty...mimochodem maloktere fitinky na hadice 10/14 maji vnitrni 10mm...