Instalace Wins XP - nejde..
Hi, mam tady kamosuv komp ( Celer 633, 128MB RAM, GF2MX, 10Gb) a kdyz na nej chci nainstalovat Windows XP SP1, tak mi sice nabehne a probehne uvodni modra obrazovka s nacitanim souboru, ale pri prechodu na vlastni instalaci (licenci atd..) jak nabiha ta cerna obrazovka s blikajicim podtrzitkem se to sekne.. resp. podtrzitko porad blika, ale nechce to daaal.. nevite nekdo, cim by to mohlo bejt? Dikes..
Re: Instalace Wins XP - nejde..
Kdopak mi prosím poradí?
Dneska ráno nenaběhly na druhém PC,co mám doma win XP,pořád se to restartovalo,nouzový režim naběhl tak dvakrát z pěti a stejně se po chvilce restartoval.
pokoušel jsem se opravit instalaci win,ale bez úspěchu.
Vyndal jsem tedy HDD, dal do druhého PC,zazálohoval data,vrátil HDD do původního PC a spustil instalaci win XP.
Naformátoval jsem disk a při kopírování souborů,na skočí modrá obrazovka,že akce je zastavena,neboť hrozí poškození hardware.
Vidíte to spíš na poškrábané CD a nebo jde HDD do háje?
Citace:
Původně odeslal Tygrvladik
Kdopak mi prosím poradí?
Dneska ráno nenaběhly na druhém PC,co mám doma win XP,pořád se to restartovalo,nouzový režim naběhl tak dvakrát z pěti a stejně se po chvilce restartoval.
pokoušel jsem se opravit instalaci win,ale bez úspěchu.
Vyndal jsem tedy HDD, dal do druhého PC,zazálohoval data,vrátil HDD do původního PC a spustil instalaci win XP.
Naformátoval jsem disk a při kopírování souborů,na skočí modrá obrazovka,že akce je zastavena,neboť hrozí poškození hardware.
Vidíte to spíš na poškrábané CD a nebo jde HDD do háje?
Spíše bych to viděl na druhou možnost. Hoď si disk jako slave do jiného PC a zkontroluj jestli nemá vadné bloky.
Nafuknute kondenzatory na doske, pamat, zdroj...
Tak už jsem to vyřešil,byly to paměti,bohužel... Zbytečně jsem formátoval :-(
Sice to je 400 Mhz pamět,ale už jako nová to neutáhla,nastavil jsem jí na 333. Bohužel teď se to buď samo změnilo a nebo mi to změnil pětiletý synovec a já si toho nevšiml a neuvědomil jsem si to..
Ach jo