Než mi vyřídí reklamačku :evil: , tak bych to rád zjistil.
Printable View
Než mi vyřídí reklamačku :evil: , tak bych to rád zjistil.
no je to takovy cidlo ze kdyz mas otevrenou case ze ti nenabehne komp ale je to ciste mechanicka vec ( bocnice + nejakej cudel ) a cidlo stavu do desky.
Už snad jen, proč někdo něco takového vymyslel??Čistě z praktického hlediska ???
TO Millisx
Co si robil ked mas dosku v reklamacke? :o
2NOD:
Tentokrát nic, mám prostě smůlu.
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=11380
Psal jsem, protože jsem chtěl vědět, jestli se to někomu nestalo, asi nestalo, tak už je v reklamaci.
Ale stálo mě to další poštovné. Ještě jednou, dvakrát, a budu to mít za tu samou cenu jako novou :evil:
Malo by to sluzit na detekciu otvorenia case. Od Asusu existuje maly plosak s vlastnou bateriou, spinacom na detekciu otvorenia a dokonca je tam aj senzor na svetlo. Bateriu to ma na to aby to fungovalo aj pri vypnutom a odpojenom PC. S pomocou BIOSu a vhodneho softwaru potom moze spravca siete zistit ked sa niekto hrabe v pocitaci.
Presne tak. Navic jsou case (nejcasteji od znacovych vyrobcu pocitacu), ktere maji i mechanicky vnitrni zamek (relatko), ktere jsou na tuto funkci napojene. Pak jednoduse v BIOSu zakazes otevrit case a tak si ho jednoduse zevnitr zamknes. Po nastaveni hesla do BIOSu je problem se dovnitr (bez mechanickeho poskozeni) dostat. Je to dobre pro bezpecnost a spravce hlavne rozsahlejsich siti.