Mám k dispozici Win 98, win Me a Xp Profesional, procesor duron 1000MHz, 256 MB DDR.
Printable View
Mám k dispozici Win 98, win Me a Xp Profesional, procesor duron 1000MHz, 256 MB DDR.
Samozřejmě XP, Win9x/Me je tak akorát pro staré komouše :lol:Citace:
Původně odeslal choose
esli mas vetsi disk tak XP+98
esli fakt jen na hry s prubeznou reinstalaci tak (jak to nadherne nazval DeeKey) ber radsi herni konzolu W98 ;)
choose : a pořiď si ještě jednu 256 MB Ramku :)
Idealni W98SE a XP najednou. Pokud ti stary hry nic nerikaj (jako zrejme Markovi), tak ti staci XP. My ostatni ale vime, ze kdo nehral stary klasiky, o moc prisel..
a jaky je na hry W2K??
Na práci super, ale na hry nevím.
Proč by mi neměly nic říkat ? Bylo mi 8 let a měl jsem v ruce tenkrát PMD85,potom Sharp MZ 821,Zx Spectrum,Didaktik Gama a M,potom Commodore Amiga 500 a pc od 8086,co máš ale na mysli za staré klasiky,je to asi tak,že je už nehraju,co třeba nejde pod Xpčkama,ať jsem trochu v obraze :)Citace:
Původně odeslal Harry
treba BloodCitace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
yeah .... mist of gasoline i smellCitace:
Původně odeslal Harry
anal justice! ;DCitace:
Původně odeslal jedik
Já bych doporučil XP+ME, viděl sem že máš 256MB paměti, win 98 neumi adresovat více jak 128 MB ram, psal to sám Microsoft, a nezměnili to, protože v tý době vyšli už ty ME
To je pěkná blbost ... jediný problém co vím tak že 98/ME crashovaly při startu pokud byla fyzická RAM >512MB a to z toho důvodu, že si naalokovaly nějak blbě velikost cache a pak nebylo místo v heapu na další systémové věci.Citace:
Původně odeslal Pepa
http://support.microsoft.com/default...;en-us;q253912
To je fakt blbost. Chyby jsou az od 512MB. Honba za velikosti RAM je ale IMHO zbytecna, pokud nedelas s fotkama a filmama (tam snad spis CPU a ani ne tak velka pamet jako rychla).Citace:
Původně odeslal Pepa
tak se omlouvám, byly to starý informace, už hodně dlouho 98 nepužívám, ale vím že s něma byly takový problémy. Podle mě stejně jsou 98 starý a zbytečný OS. Nevím jak vy, ale rozjedu i starší hry pod svejma XP, jen to che vědět co a jak nastavit a mít stáhnutý z netu Aplication Compatibility
Ja bych šel do XP + 98! Me se v XP neco obcas cuka kvůli RAMce! 98 ji tolik nežerou tak víc zbyde hře - jestli se nemýlím 8-) 8-)
98 rozbehas aj s viac ako 512MB Ram, staci program Cacheman...
No,ja mel ME a XP a u vobouch nejakej mensi problemek,ale asi by se to vyresilo,Newim.Ja mam slusne vybavenej system WIN 98SE a pokud s tim nedelam vylozene kraviny,tak to nepada.Max spokojenost,Az prestanou bejt 98 podporovany,prejdu na XP.
Jestli mas vic jak 128ram a to mas,tak bych sel rozhodne do XP ! Jsou o hodne stabilnejsi,driv mi nevydrzel poc. treba 20 parby,ted v pohode.. a to tam jeste delam ruzny kraviny...:)
Taky jsou podle me rychlejsi aspon na moji krusne mam v Q3 cca o 30fps vic (coz je na mejch 100fps 30% a to je dost) a v 3d Marku cca skoro o 1000 bodu vic :lol: nez ve W98 coz je na mojim PC v gamesach dost znat....
WinXP, +10-20% rychlosti oproti Win9x
To je u me jejich jedinej klad ;DCitace:
Původně odeslal dexterav
jj v testech XP rychlejsi sou, ale pokud ma 256MB rameti, je to na gameseni pod XP v nekerejch pripadech malo. Takze ja pouzivam kombinaci XP+98 (ME ne, to byl jeden velkej problem, instaloval sem je cca 10x a ani jednou - na ruznejch kompech - nechodily).
Co se tejce ty pameti, tak pri vice nez 512MB se w98 nanuti rucne, ze maj tech 512 => ten zbytek nepouzivaj.
Nevite nekdo jaky je omezeni XP ?, zeby 1G ? nebo 2 ? aby az to bude bezna velikost bylo nutne prejit na novou verzi.
PS: jeste rychlejsi sou 95, ale DXka do nich musis dostat ruco, paac 8.1 se uz nenechaj nainstalit, ze prej to nejde :wink: takze nastava manualni rozbaleni a prepsani souboru.
Mám zrovinka náhodou serverový a nový hry šlapou (mafia apod.) a navic sou u me mnohem stabilnejsi nex XP Corp. Já bych se jich nebál ... I když zrovinka mastim Tuxíka v linuxu :-)Citace:
Původně odeslal Millisx
Mne zase vadi ze zaberaju na HDD 1GB :evil:Citace:
Původně odeslal SPYKER
Chci te videt rozbehnout Blood a Warlordy. Posli navod, dik ;)Citace:
Původně odeslal Pepa
...no pri dostatecny pameti XP klidne i na hry, ale jinak W98SE na gamesy, proc ne? ;D
A samozrejme, pokud je dost mista na disku, tak na nejaky ty programky WXP... :wink: