Re: Program na tvorbu hudby
Citace:
Původně odeslal Matio
Čau, kdysi dávno jsem dělal v programu na tvorbu hudby, který se jmenoval FastTracker. Problém byl ten, že byl pouze pod DOS. Nedávno jsem v časopise viděl vyfocený screenshot z nějakého novějšího programu, který už běhá pod XPčkama, ale nevím, jak se jmenoval. Neznáte někdo nějaký program podobný starému FastTrackeru? Díky.
Fruity Loops ?? :-)
Myslim, ze hladas prave toto: www.skale.org
Je to priamy pokracovatel FastTrackeru!
To vypadá zajímavě, zkouknu to, i když sem už trackery opustil před dlouhou dobou :-)
http://www.sonicspot.com/trackers.html
Super, po Fast Trackeru se mi jeden cas take styskalo.
EDIT:
Tak jsem to vyzkousel, no ale to prostredi se mi zda uz docela zastarale.
Neni problém v tom programu, ale v celý koncepci - trackery prostě sou přežitý.
Např. je dost nepraktický mít rozlezlej akord přes 3 stopy, když třeba v Reasonu to je prostě v jedný stopě toho nástroje konkrétního.
Ja jsem si sosnul (trial) novej FL Studio 6.0.3 a je to super.
Fruity Loops...
Finale...ale to je spis na psani not
CakeWalk
Asi nej na hudbu je Reason, Fruity Loops a pak třeba Cubase, ProTools ve spolupráci s nějakejma VSTi, DXi a efektama :)
Asi to nebude primo to, co autor zamyslel, nicmene pro nekoho s podobnym problemem:
na tvorbu rockove/metalove (aj.) muziky je skvely Guitar Pro... daji se v tom skladat samozrejme nejen kytarove stopy ;) na internetu je pak spousta pisnicek v tomhle formatu... je to neco na zpusob midi, ale zni to verohodneji a da se z toho naucit hrat danou pisen
Citace:
Původně odeslal Wohmatak
Asi to nebude primo to, co autor zamyslel, nicmene pro nekoho s podobnym problemem:
na tvorbu rockove/metalove (aj.) muziky je skvely
Guitar Pro... daji se v tom skladat samozrejme nejen kytarove stopy ;) na internetu je pak spousta pisnicek v tomhle formatu... je to neco na zpusob midi, ale zni to verohodneji a da se z toho naucit hrat danou pisen
Ne neco na zpusob midi, to jsou midi :D Teda krom GP5 s RSE :)
Tak jak to zní záleží dycky na HW/SW bance zvuků, že :-)