mne teda jo :?
nechapu co to dela ale syci to nekde okolo chipu biosu (testovano pravym uchem ;D)
kdyz vytahnu napajeni z desky nebo primo ze zdroje tak to este asi 2-3x udela takovy pukavy zvuk :? :?
pripada vam to normalni :-(
Printable View
mne teda jo :?
nechapu co to dela ale syci to nekde okolo chipu biosu (testovano pravym uchem ;D)
kdyz vytahnu napajeni z desky nebo primo ze zdroje tak to este asi 2-3x udela takovy pukavy zvuk :? :?
pripada vam to normalni :-(
levym uchem to slyset nejde? ;D
Asi se skvari cipset
nedělá to speaker ?Citace:
Původně odeslal jedik
huh ja sem trouba to me nenapdalo :oops: testnu az prijdu domuCitace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
ale to by znamenalo ze tam rve stavu i po vypnuti a vyvstava otazka: PROC?
2 jedik: A proc ne? ;D
Kdyz my s 8K5A2+ mame furt pod napetim mys a klavesnici, proc byste vy s RDA nemeli mit pod napetim, hmmm.. treba speaker.
Takhle sme na tom fifty fifty, jinak by to bylo pekne nespravedlive, nemyslis? 8)
podle myho je klavesnice porad pod napetim proto, aby byla schopna zjistit, ze jsme zmackli hot key (treba ctrl+f1) a ze se teda ma zapnout comp.... :D
a speaker je pod proudem asi proto, ze kdybys mel zapnuty buzeni, tak aby to zapipalo... ;)
tot muj nazor... 8)
Nemas zdroj s vypinacom on/off ? AK hej skus vypnut...a uvidis ci piska zas :)
Mne taky syci...je ale otazka jestli to neni zdrojem, mam uz druhou rda+ a sycely obe...i kdyz zdroj mam enermaxe, tak si rikam ze on by sycet nemusel, a s kg7 jsem si toho nevsiml...
Zeby sa Ti varila teplovodiva pasta ? :)
Inak k tomu PC Speakerovi to ma asi najblizsie....
takze byl to opravdu speaker :)
uz je mrska odpojeny. kurna ale ten magnet na nem byl rozhicovany este vice nez chipset :D
ja taky potvrzuju, syci speaker.. ale to je primo konstrukcni vada, to se EPoX moc nevycajchnoval.. :?