Nema nekdo zkusenosti s touto kombinaci? Objevil jsem par pravekych komponentu....
Printable View
Nema nekdo zkusenosti s touto kombinaci? Objevil jsem par pravekych komponentu....
https://www.quickbase.com/db/6v74ue7...%2FT&x=36&y=13
https://www.quickbase.com/db/6v74ue7...&rl=cxys&rx=fn
na BH6 jede na 100% a na BE6ce by mela jet taky!
Jasne ze pojde - bud upraveny alebo s PL-iP3/T. Ma ta doska delitel 4 pri FSB na 133MHz? Lebo ak nie tak to velmi nepretaktujes.
Presne! Chce to 1/4 FSB-PCI jinak to jde stabilne leda tak na 124MHz a to je uz uspech, ja jedu bez O/C, bezelo mi to par mesicu na 1489MHz a ted mam pocit ze bez O/C je to stabilnejsi...
Nak
Jj deska ma 1/4 FSB/PCI. Dam se do shaneni redukce pro Tulena do Slotu1. Doufam, ze sezenu. Dost lidi tvrdi, ze uz se to u nas neprodava. navi nekdo kde je vetsi snace na sehnani?
Redukciu Tualatin->Slot1 vyraba firma PowerLeap a vola sa to PL-iP3/T. U vas to niekto predava - treba pohladat tu na fore. Ale ide to aj s obycajnou redukciou FC-PGA->Slot1 akurat treba CPU upravit (vylamat a spojit nejake piny).
Muzu potvrdit to co tady napsal Rainbow. Zatim jsem zprovoznil dva systemy s procesorem Celeron Tualatin. Pouzil jsem no name redukce, jednu SUPER SLOTKET III a druhou EAGLE, u obou jsem stejne vytrhal piny AN3, AJ3, AK4 a po pouziti meraku spojil i piny G35-G37 a na procesoru udelal vodivym lakem propojku AK4-AJ5.
Na SUPER SLOTKET III jsem jeste musel zadratovat napeti.
Oboje chodi dobre, muj procesor v 1100@1466 (1,41 Vcore!!!) ASUS P2B i brachuv 1200@1600 (1,65 Vcore) v ABIT BE6-II
Zalezi jakou mas verzi BE6, ta verze II ma 1/4 FSB/PCU clock divider.
Určitě to jde. Stačí buď upravená redukce nobo ten originál od PowerLapu. Ještě se podívej na to jaká verze téhle desky to je. Čím nižší verze, tím je menší pravděpodobnost, že ti to s tou upravenou redukcí pojede. Ale s tím originálem to jede všude.
mám redukci Powerleap, jsem celkem spokojený, redukce napětí cca 1-1.8V , 66/100/133MHz, nemusíš nic upravovat stačí jen dát do slotu + přídavné napětí 12v na redukci a jedeš. Zatím jsem moc nezkoušel taktovat, ale jede mi to zatím s 1G Celerem na 124 x 10, jede i na 133,
naběhnou spolehlivě Win, ale při každém testu 3DM najednou vratí do Win - asi je to otázka voltáže nebo teploty v Case - nemá správný vítr :lol: .
Jinak stim Powerleapem by to mělo běhat snad na jaké koliv desce podporující 100MHz sbernici - mám shit San - Li s Via Apollo Pro Plus.
Ten Powerleap doporučuju lidem kteří nechtějí nic trhat, drátovat atd..,
ale ta cena.... :o :evil: