kto vie nieco o tejto karte??????????????
je horsia ako 6600GT?????????[/quote]
Printable View
kto vie nieco o tejto karte??????????????
je horsia ako 6600GT?????????[/quote]
Je to jen přejmenovaná 6800LE, takže už snad víc říkat nemusim.
Ale radši jo - pokud nebudeš vůbec taktovat a odemikat pipky, 6600gt je drobátko rychlejší. Jinak ale tahle karta má slušnej OC potenciál a můžeš odemknout pipky až na 16/6(šance, že ji neodemkneš aspoň 12/5 je minimální) a když si ještě nahraješ modnutej bios s voltáží, tak po OC se můžeš v některejch situacích dostat až na úroveň 6800Ultry. Pokud se rozhoduješ mezi 6600GT a 6800XT, 6800XT je jasná volba, po OC mnohem rychlejší.
Ale bacha, to co jsem teď říkal platí pro AGP verzi a jádrem NV40.
PCIE verze má jádro NV41 a to už jaksi EE.
Ahoj, taky premyslim o koupi tyhle karty od asusu( nebo prodam mobo koupim NF4-4x a X1600pro - jeste uvidim), ale mam obavu, aby ta grafika nemela v biosu neco zamknuty, no proste aby sly ty pipky otevrit - beru samozrejme v uvahu to, ze se mi nemusi podarit odemknout vubec nic, ale abych to mohl alespon zkusit. Je opravdu jiste, ze nebude bios nejak zablokovanej?
Podle ohlasu na netu a jak napsal DOC_ZENITH je otevreni na 12/5 skoro jiste. A i kdyby se mi otevreni pipek nepovedlo, tak po natakteni to bude urcite lepsi nez G6600GT.
To nebude, protoze, kdyz budes mit jen 8 pipek tak ji 6600 gt v klidu porazi, protoze na frekvence, ktere das s 6600GT se s 6800LE nikdy nedostanes.Citace:
Původně odeslal Wotan
Presne tak. Jedine vcom na ta XT navrch je to ze ma 256bit zbernicu pre pamete, ale ani to ju nezahrani pred rychlimi taktami 66GT.Citace:
Původně odeslal Krimi 2000