-
DDR doska + AMR slot
pozna niekto naku dosku s cipsetom KT333 a vyssim, resp. s SiS745 , co ma osadeny aj AMR slot ? - nerad by som sa totiz zbavoval svojho modemu, ktory mi facha naozaj perfektne... a predsa len moja doska (viz popis) uz neni pre OC XP1600+ to prave orechove... ;D
-
noo, neodpovedajte vsetci naraz ... :wink: ;D ...
... podla cennikov v Agem-e maju niektore dosky MSI AMR slot, avsak po prestudovani ich stranok som zistil, ze sa jedna o CNR slot :(
... jaky je medzi nimi rozdiel .... ?
... a aby toho nebolo malo, tusim este existuje treti typ slotu - tiez to ma podobnu skratku ako CNR, len uz neviem aku presne, ale tiez mi nie je jasny rozdiel oproti "klasike" AMR slotu ... ???
-
Pozeral som na Epoxovskú stránku a tam som tiež zistil, že dosky AMR nemajú... :-(
Ale ani CNR
-
no, to je skoda, keby ho mal EPOX, tak hu kupim aj keby mala VIA cipset... :wink:
...tusim ze ASUS mal dosky s CNR slotom, a v nakej recenzii som cital , tiez ze tusim doska ASUS s KT266A ma AMR slot, ale hned v suhrnnej tabulke bolo uvedene, ze ma CNR slot ??? , tak nevim, ale na ich strankach tusim bolo tiez, ze to AMR slot NEMA :(
... vie niekto povedat, ci je naky zasadny rozdiel medzi AMR a CNR ?
-
Konkrétně u MB Asus A7V266E v manuálu je napsané, že obsahuje jeden ACR slot a že je zpětně kompatibilní s AMR.... :wink:
-
Dik, takze to plati vseobecne, ze ACR je spetne kompat. s AMR ?
Ak ano , tak mam dalsiu otazku... :wink: su nejake dosky s SiS745, SiS746, KT333 resp KT400 so slotom ACR ? ;)
Ak to neplati vseobecne, tak asi presedlam na ASUS ;) ...
Kurna, preco EPOX nerobi dosky s ACR ???