Jaké z těchto sluchátek ??
jde o koss :
HV/PRO
R/45
R/90
R/200
máte někdo zkušenosti ??
Jo chci je ke kompu na hraní nikoli na hudbu
Printable View
Jaké z těchto sluchátek ??
jde o koss :
HV/PRO
R/45
R/90
R/200
máte někdo zkušenosti ??
Jo chci je ke kompu na hraní nikoli na hudbu
Kossy jsou všeobecně špička zvuková..měl jsem Sporta Pro..a myslím když je seženeš za dobrý peníze cca 1000 Kč..tak moooc dobrej kauf..
slysel sem R/90 a musim rict, ze sem nebyl prilis nadsenej, ovsem tohle je ciste subjektivni, bez do kramu a poslechni si je!
btw. co takhle sundat klapky z oci a rozhlidnout se taky po jinych znackach nez jen KOSS?
On to chce na hrani a tam se naramne hodi KOSSacka dozivotni zaruka protoze v navalu vzteku treba sluchatka roztriskas u kejs ;DCitace:
Původně odeslal Glassman
acha, sorry, to me uplne uniklo, jak jen sem mohl byt tak blahovy ;D
jojo doživotní záruka RULEZZ ;D ;D
Asi testnu ty HV/PRO - sice starý typ, ale dobré parametry a vcelku si je i vychvalovali na netu
Koss je fakt super znacka co jsem teda slysel je to fakt kvalitka :wink:
Vidim, ze Ty si prisiel do rodiny Sennheiserovych ;) Musim omrknut tie Tvoje co su zac..Citace:
Původně odeslal Glassman
Řek bych že na hraní budou lepší uzavřený než polo/otevřený.Chce to nejvíc izolaci od okolí (nadávající manželka,maminka,lux,doprava za oknem atd.) Ovšem spektrum zvuků ve hrách je zase především ve středních kmitočtech.Tyhle typy moc neznám ale zkusil bych uzavřený s věrnym přednesem ;D středů.
Tak jsem vzal ty HV/PRO (2034,- poštovné zdarma). Já tedy nejsem nějak moc na hudbu, ale maximální spokojenost.
Rad bych promluvil, jako zkuseny DJ. KOSSy na hrani me pride jako urazka. Sluchatka jako sou KOSSy jsou urceny pro profi lidi, majetnejsi lidi. Ja osobne pouzivam co by DJ SONY MDR-DJ700 a mam i MDR-DJ500. Ty petikila jsou Wattaky s obvyklou impedanci 32Ohm. Ty sedmikilca jsou uz trochu fajnovejsi 3W. Ale osobne taky doporucuju uzavreny nez polo(projevuje se v nich silnejs prostorovej zvuk). Pokud nemas moc financi, tak bych to videl na nejaky kvalitnejsi Panasonici.
Kossy "Porta Pro" su proste legenda, ale to ani zdaleka neznamena, ze aj tie ostatne Kossy su nejak vynimocne lepsie nez ostatne "slusne" znacky (Sennheiser,Bayerdynamic,AKG, ...) , bohuzial opak je vacsinou pravdou... ostatne modely Kossu v cenovej kategorii 2000,- az 5000Sk boli pre mna vacsinou sklamanim... :( ...Osobne preferujem prave Sennh., a Bayerd... 8) ...ale na "PortaPro" tiez nedam dopustit... ;)
Mám takové celkem obyčejné Philips (nevím typ) s výkonem 2x500mW. Jsou uzavřené, s ovladači hlasitosti a přepínačem mono-stereo. Kabel má 3metry a byla u toho i redukce na velkej jack. Staly něco kolem 500Kč a hrajou myslím solidně.
...Skus si vypocut nejake slusne sluchatka napr. Bayerdynamic , alebo aspon Koss PosraPro a slovo "solidne" nadobudne uplne novy vyznam ;) ;D 8)Citace:
Původně odeslal Anduril
no kossy jsou opravdu znacka.. a taky tam jen za tu znacku pekne calnes, nevim na co ti teda budou na hrani her, ale budiz..
puvodne jsem o nich taky premyslel (znacce) nakonec jsem poridil HD 212Pro Sennheisery ;) cca za 1200,- kvalita je rozhodne v teto tride lepsi nez u kossu 8) zkousel jsem v teto tride a podobnych parametrech na stejnem vezi jeste Philips, Sony a Pannasonic a KO.
tydle jsou fakt skvely
mimochodem take vyrabi sluchadla, ktera jsou celosvetove uznavana jako nej... cena je silena... mrkni na web :D
no sak o prispevok vyssie som pisal ze moj favorit v hladine do 5000 su Sennheiser alebo Bayerdynamic ... Kossy okrem modelu PortaPro nemaju nic vynimocne...
... jo tie najlepsie myslis : model elektrostatickych sluchatiek Sennheiser Orpheus , ktore maju v cene aj vlastny zosik - cena je tusim v prepocte az 330 ci dokonca 500tis. Sk :o
..No jde o to, jestli ty Kossy a tak skutečně potřebuješ. Pro mě jsou ty Philipsy prostě solídní, ať si Koss hraje jak chce.
Phillipsy naprosto stacej, kdyz je to jenom na hrani. Je to asi nejlepsi volba mezi cenou a kvalitou. Krom toho Sennheiser prodava i Conrad a tomu neverim (zatim vsechno co jsem tam koupil, tak do mesice odeslo). Ale zase se rika, ze hrajou vcelku solidne.
Takze takto...Beyerdinamic by som urcite nepovazoval za vynimocne v cene do 5000,- skor ako taky lepsi priemer.Sennheiser su asi v tejto kategorii najlepsie.
Lenze pre KOSS hraje dozivotna zaruka.Platis len raz!
No a prave v tejto dobe sa objavili aj nejake nove Philips,ktore prevalcovali KOSS aj Beyer. v tejto triede!