moje prkynko s i865G neumi OC,tudiz pokukuju po nejake desce co tuto dnes beznou vec umi...
lec nalezam spise desky s VIA a proto se ptam,je na tom VIA pro Intel o dost/malo/vubec hure ? Mysleno co do celkoveho vykonu
diky
MMike 8-)
Printable View
moje prkynko s i865G neumi OC,tudiz pokukuju po nejake desce co tuto dnes beznou vec umi...
lec nalezam spise desky s VIA a proto se ptam,je na tom VIA pro Intel o dost/malo/vubec hure ? Mysleno co do celkoveho vykonu
diky
MMike 8-)
rekl bych, ze fundovaneji ti poradi spis lide v sekci intel. zde se vetsinou resi amd platforma. pokud to tam budes chtit prehodit, tak staci napsat.
ok muzes li,THX ;D
MMike 8-)
Citace:
Původně odeslal mISHA
Můžeš zůstat u intel chipsetů úplně s klidem. Podpora OC záleží v tomhle případě hlavně na výrobci desky. Když si koupíš desku od Intelu, můžeš na to zapomenout. Ale když si koupíš desku třeba Asus, Epox, Abit a podobný s intel chipsetem, budeš zvesela taktovat.
Sme si neporozumeli :lol:
rad bych zustal u Intel ale desky s nima co umi OC moc nejsou dostupne narozdil od desek s VIA ktere do sehnat i za 1500 novej kousek...
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28988
chcu videt jestli si pohorsim nejak moc ci ne nedobrovolnym ale asi nutnym prechodem na VIA chipset :roll:
takteni me proste chybi ;D
MMike 8-)
Citace:
Původně odeslal DOC_ZENITH
Lol ... tim "Intel" myslis chipset nebo vyrobce boardu? Ja bych rekl, ze Intel-board/Intel-chipset co umi OC nesezenes, takze porid cokoliv-board/Intel-chipset a je po problemu s OC.Citace:
Původně odeslal MMike
ee :lol: , myslel sem chipset Intel
rad bych zustal dal na intelu - chipsetu :D ale sehnat nejakou desku s nim moc nejde,dostupnejsi je VIA , jop ? tak je to mineno
MMike 8-)
Citace:
Původně odeslal Mymak
WTF ? mozes mi ukazat kde je akoze v doskach pre intely rozsirenejsi via chipset ? ak si myslis ze s hentou via/msi srackou niekam dojdes, tak si posluz, uz tymto threadom si nad okrajom priepasti, len vykrocit
On chce povedat, ze dosky s VIA chipsetmi su lacnejsie, lenze ho nikto nepochopil.
Jsou lacinejsi i to je recht,a fakt jako cca.2500 se mi davat faqt necce...a kdyz uz je cena prijatelna tak jde o format mATX :evil: , neccu.
to SajmoN - jako proc ? Ptam se a cu nazory dyz nekdo da reaguji.
Citace:
Původně odeslal Rainbow
a musi to byt novy? ja jsem nedavno MSI 865 platinum koupil pod litr.
ee nemusi..ale nejaka zaruka potesi :wink:
vis o necem ? secko sem proverim uvidim ;D
MMike 8-)
Citace:
Původně odeslal ICE
MSI by som uz dnes nebral, i ked som s nou nemal jediny problem, takt procaka nebol na tejto doske maximalny, a to bola MSI 875P a procak 2GHz P4 NW, dal som max. 2.4GHz bez pridania Vcore a 2.6GHz s pridanym, viac to uz neslo, na druhej doske sa to tlacilo okolo 3GHz, neviem uz ale presne na akej. Odporucam ABIT, ASUS. ABIT je dost drahy, ASUS sa da okolo 1500Kc z bazaru so zarukou, takze by som nevahal. Chipset pochopitelne 865**, takze nejaku P4P800. :wink: