Nevíte někdo, jestli rozjedu na desce DFI LanParty Ultra-D, která podporuje pouze SATA 2 i disky s prvním rozhraním SATA??? ???
Printable View
Nevíte někdo, jestli rozjedu na desce DFI LanParty Ultra-D, která podporuje pouze SATA 2 i disky s prvním rozhraním SATA??? ???
hlavne b ma yaujimalo, kde si dosiel ye podporuje "pouze" SATA 2? inak je to spatne obojstranne kompatibilne tak ci takCitace:
Původně odeslal t.N.t
Spíš bývá problém rozjet SATA2 na plnou rychlost. Ale SATA jede na všem. (kupodivu i na ASRock :-) )
takze ked mam dosku ABIT IC-7 a podporuje SATA rozhranie
tak SATA 2 na nej pofrci len nepojde plnou rýchlostou ?
a nebude to robit nieake problemi ?
chystam sa kupit novu zakadku aj z podporou SATA2
ale az cca za 3 mesiace a teraz by som chcel kupit HDD a naco budem kupovat SATA ked mozem SATA 2 len sa bojim aby nelezal zbytocne 3 mesiace na stole
inak cau rimmere :D
Na SATA rozhrani muzes uplne v klidu pouzit tu SATA2. Pojede ti ale pouze rychlosti jako SATA. Takze disk se ti doma valet nebude. :-)
Ono třeba vypnutím NCQ (to původní SATA vyjma extenzí nemá) získáš rychlost navíc, takže s tím "pouze" bych to tak černě neviděl. Horší je to u WDček, které mají NCQ vypnuté už z výroby, tam to trochu zpomalí absence 3.0 Gb/s.Citace:
Původně odeslal Tregli
diky
mne nejde ziskat z toho HDD co najlespiu rýchlost mne staci ked to pojde vobc ako starucka ATA
len uz mam tolko dat a potrebujem to pomali preniest na druhy disk a len som sa bal ci by sa nieako neposkodil
Prostě kup SATA 2 (mám odzkoušený seagate a Hitachi) a na SATA ti určitě pojedou (po zapnutí v biosu)
Jinak taky zdravím a slyšel jsem, že tě vyhodily z Nightwish.