:-( No tak to me moc nepotesilo...
Ale ta teplota tam uz byla okolo 63°C s originalnim chladicem. A s Cpu to zatim nic neudalo. A navic tam zadny samolepky nemam...(Box baleni...)
Ale stejne je asi pravda,ze je to posledni typ a moc z nej nedostanu...:(
A myslite ze lepsi vykon dostanu pri podobne teplote a hlavne stabilne u 1700+ B0? nez 2100+ Palomino?
Re: :-( No tak to me moc nepotesilo...
Citace:
Původně odeslal 1radar
Ale ta teplota tam uz byla okolo 63°C s originalnim chladicem. A s Cpu to zatim nic neudalo. A navic tam zadny samolepky nemam...(Box baleni...)
Ale stejne je asi pravda,ze je to posledni typ a moc z nej nedostanu...:(
A myslite ze lepsi vykon dostanu pri podobne teplote a hlavne stabilne u 1700+ B0? nez 2100+ Palomino?
Pretaktovanej procesor je skoro vzdycky v nejakym ohledu problematickej a pokud to nemas jako konicek, tak se na to vykasli a nech si tu 2100 na jeji vyrobni frekvenci. Jestli mas ale spustu casu a nejaky penize nazbyt a neni to pocitac na vylozene seriozni praci, tak se klidne do pretaktovani pust.
Nove objevy na mem XP2100...
Tak uz mi prisel konecne Epox 8K9A2 a ja chtel taky videt neco lepsiho nez 2100+(1730MHz). Je to dobra deska, az na to,ze sem mel smulu,zrovna me nefunguje cidlo systemove teploty a tudiz budu muset reklamovat :(. Ale ted uz k jadru veci... Zkousel sem pridavat FSB po 2MHz a uz pri 136 sem musel mu musel trosku pritopit(1,775V). Dale sem musel neustale zvysovat napeti, ale testoval jsem s Cpu Stabilityjeste na 148 (1,85V).Vse OK,teplota se razantne zvysila pouze u AGP karty(RivaTnt2M6432M...na grafiku sem mel taky smulu, ExcaliburRadeon9000Pro64DDR sem mel doma 1 den a protoze sem zjistil vypadavani textur v 3DMark2001SE, tak sla na reklamaci a uz je tam 15 dní!!!, tak proto jen ta Nvidea...) No a dale sem uz jen skousel, jestli najede... Dostal jsem se az na 151(1,9V), kde sem skoncil, protoze se mi to napeti zdalo uz moc vysoky a na 152 se to uz hryzalo... Nevim, jestli to nebylo grafikou, protoze tam sou uz docela pekny frekvence... A tak sem skousel rovnou skocit na 166 a to zase CPU ze nee... Tak sem s laborovanim skoncil. Chtel bych ale zmenit multiplikator ze 13 na takovych 10-11 a vyzkouset znovu tech 166. To by byla prece bomba ne?
Vodivy lak mam a myslim,ze ani nemusim ten CPU lakovat obyc. lakem. Dyt ma na sobe nakou vrstvu nebo je to opravdu nutne? A jak je to s tim odemcenim. Staci pouze spojit vsechny L1(jednotlive...)? Nebo jeste neco ineho?