zdravim, mam zakl.dosku epox 8NPA7I s cpu sempron 64 2800+ a vsimol som si ze otacky ventilatora cpu su stale na max. - >3000ot , pricom teplota cpu je do 45stupnov. Rad by som tie otacky znizil, nech mi to zbytocne nehuci.
Printable View
zdravim, mam zakl.dosku epox 8NPA7I s cpu sempron 64 2800+ a vsimol som si ze otacky ventilatora cpu su stale na max. - >3000ot , pricom teplota cpu je do 45stupnov. Rad by som tie otacky znizil, nech mi to zbytocne nehuci.
prepac ze ti neporadim ale ja zhanam info o tejto doske a vidim ze ju mas :)
zaujimalo by ma hlavne ako je na tom s OC, ake max FSB sa ti podarilo, ak si uz teda skusal ten tvoj Sempron taktit :p ak nie tak aspon zi nerobi nejake problemy
diky moc
mam ju necely tyzden, zatial som ziaden OC nerobil, na stabilitu si zatial nestazujem, moc som to nezatazoval, ale cez vikend chcem spravit par benchmarkov, potom budem vediet viac
oki, budem velmi povdacny za akukolvek info
este raz dik :)
uz som to v nejakej inej vetve nacal ale radsej to napisem aj tu. Takze pokusil som sa znizit otacku cpu, ktore su stale v intervale 3100-3200, a myslim si ze pri teplote 40 stupnov je to zbytocne, aby mi tak reval pocitac. Ako prve som si nastavil v biose (Phoenix-awardbios)SmartFan na regulovanie v zavislosti na teplote, nic sa neudialo.Skusil som to cez Speedfan, thunderprobe a stale nic. Chladic mam klasicky amd, co som dostal k box cpu, konektor 3dierka. Doska ma konektor na 4 vodice(+,-,sence,control),prave ten control nemam zapojeny.Myslite ze by to mohlo byt aj tym???