Vsetko nad 2GHZ je nestabilne aj ked som dal 1.85V
Cim to moze byt ???
Teplota nesla cez 45oC...
Zdrojom ???
Zlym kusom procaku ???
Poradte please...
Printable View
Vsetko nad 2GHZ je nestabilne aj ked som dal 1.85V
Cim to moze byt ???
Teplota nesla cez 45oC...
Zdrojom ???
Zlym kusom procaku ???
Poradte please...
No tak ja jedu na 2Ghz na 1,5V a to ze tobe to nejde zdrojem asi nebude,ja mam jenom 250W a komp mam narvany k prasknuti.Bud mas fakt smulu nebo nevim.Zkus to zkusit jinde :wink:
asi si schytal spatnej kousek nebo mas naprd desku :)
ehm ehm,ted sme urazil!!! :evil: ;DCitace:
Původně odeslal DeeKay
jak si dosiahol 1.5V na KT3 ULTRA
jak vysoke mas FSB?
KT3 Ultry maj takovy hacek pri FSB nad 150 MHz... neni to procakem ale nekde mezi deskou a pametma... zvlaste pokud mas pameti nastavene na agresivni casovani... takze pokud to mas tak jak rikam, tak zmen posledni volbu(nazev polozky si nepamatuju) u nastaveni pameti z ULTRA na NORMAL a pujde to...mel jsem stejny problem a tohle to vyresilo 8)
No 1,5V mam normal v biosu,ale zas mam max 1,7 a nekteri maji i 1,75 nebo tak nejak :| Jaky hacek myslis?Pravda,nad 150Mhz me to na ULTRA timing nejde,ale to je asi tim ze mam 266kingshity ze :wink: Takze jedu taktak na 166 ted na 160 s nejhorsim timingem co sel :(
FSB 166
AGP 66
PCI 33
casovanie pamati som dal aj na najhorsie a nic...
No presne poradit neviem...ale problem bude v doske alebo v pametiach. Moze to byt aj zly kus CPU ale moc tomu neverim.
ja mam tiez KT3 ULTRA a mam 1,575 - 1.7V
třeba jiuhb nejsou zas tak dobrý :?
To bude určitě deskou.
Madman: To by me taky zajimalo jaks tam dostal 1.5V na MSI. Nejakej modifikovanej BIOS? Ja jen ze me to na KT3 Ultra umoznuje snizit jen o 0.025V z defaultu a zvysit o 0.1V z defaultu. Takze u 1700+ Tbred B0 to je 1.575-1.7V.
mam podobne skusenosti - mam ABIT KX7-333R a so starym Palominom nebol problem 1660 MHz pri 1,775 V a FSB 188 a teraz Tbred 1700+ do 1800 Mhz tak 180FSb ,2000MHz a viac len 166MHzFSB = v procesore nieje problem - ide aj 2100 ale max s FSB 166 s vecsou FSB tomu sibe sice to ide ale po chvilke ma vyhadzuje z hier do win.
2 DJSmart:
moze to byt aj zlym kusom procesora ....mal by si ho vyskusat v inej doske - tak najskor zistis kde je chyba ...
Ide o to ze mne fici maximalne 12,5*166 - 2075MHZ ale az na 1,85V
Ked dam 1,825 tak uz to pada...
A niektory tu maju 2075MHZ na 1,75V
Tak v com je kua problem...
Kua tomu rikam poradna smula!!! :lol:Citace:
Původně odeslal DJSmart
Zkus ho na nakym Epoxu nebo lepsi desce,ale vypada to,ze fuckt "nepovedej " kousek...
V sem si testoval stabilitu??? Jestli ti pada jenom v Primu95 a vsude jinde jde v poho,tak si nelam hlavu! :wink:
To P.G.:Oprav si profile pac tam mas JUIGB ale ono je to JIUGB,zezacatku me to dost pletlo pac tu kazdy psal neco jineho tak at to nemate lidi :wink:
Citace:
Původně odeslal Madman
Treba ma nejakou spesl serii pro fajnsmejkry;-)
s tim si nelam hlavu a deskou to nebude ja jsem na tom stejne ale i tak je to o.k.Citace:
Původně odeslal DJSmart
Dik chlapi... Ja se z tech preklepu jednou po... :lol:Citace:
Původně odeslal Majkel
No vidis, hned vypada hezceji;-)Citace:
Původně odeslal P.G.
2 DJSmart:
Ak tam budes davat 1.85V tak buduci tyzden mas novy kus ...len ci ti ho reklamuju ...
Těch 1,85V je ještě bezpečnejch pokud ti teplota neleze přes 60 stupňú , ale pro dlouhodobej provoz je optimum vcore do 1,8V
Jinak JIUHB je lepší než JIUGB tu jsem mněl taky a JIUHB jde výše na nižším vcore 2000mhz jede v pohodě na 1,6V 2100mhz na 1,75V ještě není zahořenej tak to asi půjde i více ;D
Treba je to fakt blbej kousek. Ale treba se zahori. JA ted testuju JUIHB 0303. Bezi pri 1.78V na 2110. PRime nevyhodil chybu po 4 hodinach, tak je to snad v poho. ALe taky se mu ze zacatku nechtelo. Ale oproti JUIGB, co jsem mel predtim, se mi zda, ze min topi.