Ahoj nelze mi zapnout režim spánku. Hází mi to tuhle hlášku - http://sweb.cz/cihlar-mbc/obrazky/hlaska.jpg
systém windows 2000 professional SP4
MB epox EP-4pda2+
cpu P4 northwood 2,8GHz soc.478
ram 2x512 DDR 400 nanya
Printable View
Ahoj nelze mi zapnout režim spánku. Hází mi to tuhle hlášku - http://sweb.cz/cihlar-mbc/obrazky/hlaska.jpg
systém windows 2000 professional SP4
MB epox EP-4pda2+
cpu P4 northwood 2,8GHz soc.478
ram 2x512 DDR 400 nanya
máš na disku se systémem alespoň 1 GB místa na hyberfil.sys? (do tohodle souboru se uloží obsah RAM při přechodu do režimu spánku)
ano mám, přesněji 66GB volného :wink:
Hyberfil.sys ti blokuje nějaký proces. Zkus nepotřebné procesy vypnout.
VYŘEŠENO
nakonec pomohl až format a reinstalace windows ;)
No stacilo by pouzit programek Unlocker ktery by ti ukazal jaky proces to blokuje a mohl bys ho hned vypnout
(btw:Unlocker je jeden z nej programu na winy :) )
Ja bych to ozivil svym hodne starym prispevkem, muj notas se neprepne do sleep rezimu, napise mi, ze ho do sleepu blokuje ovladac pro 101/102 klavesnici (mam Win 2000 Pro SP4, notas Premio 5040, Celer - M 1.5 GHz, beznej zbytek). Samozrejme jsem zkousel koukat na driver ke klavesnici, zda se u nej nevyskytla nejaka polozka pro spusteni/vypnuti sleep rezimu, ale jak jsem si myslel, nic tam samo neni. Driver jsem odebral, znovu nainstalil, ale problem pretrvava. Nesetkal jste se s tim nekdo?
jj klábosnice mi to dřív dělávala taky, zatím jediný způsob který na to pomohl byl reinstal systému :(Citace:
Původně odeslal tiktak
To se na to muzu vy... :), holt notebook proste chrapat teda nebude a bude jenom makat :)Citace:
Původně odeslal Patrez
Instaluju ted uz jen ze zalohovanejch filu z Acronis, kdyz teda na mne tak jednou do roka prileze nejakej sajrajt, co mi rozkurvi pulku PC pripadne uz ho mam hodne zabordelenej a u notasu je to to samy. Takze holt spanek proste vypnu a je to :)
No a kdyby nekdo znal "bezbolestnejsi" reseni nez reinstal, tak dejte vedet, ze by si pak muj notas mohl taky nekdy schrupnout :)
Napad dobrej, ale myslim, ze Type Manager nainstalenej rozhodne nemam, teda musel by se do systemu sam napraskat treba s drivery pro scanner HP 5300 (ty tam od Adobe cpou hodne veci), ale o Type Manageru v systemu nevim, nicmene stopa to muze byt dobra, rano az prijdu do prace, jdu hned zkoumat, thanks :)Citace:
Původně odeslal Rainbow
A navic, mam v notasu W2KSP4 CZ, tohle by melo byt pro XP, nicmene symptomy to muze vykazovat stejny :)
Tak Rainbow, asi jsi mel pravdu, zkontroloval jsem si system a Adobe Type manager jsem skutecen v systemu nasel, predpokladam ze se instaloval s dalsim milionem programu, ktere jsem v zivote nevyuzil pri instalaci scanneru od HP. Takze letel ze systemu a ted jeste vyzkousim sparavnou funkcnost sleepu. Doufam, ze byl zakopanej pes presne v tomhle a stejne jako ve Win XP se to chova ve W2K.
Jinak diky az konstruktivni napad, na to, ze sleep brzdi aplikace od Adobe bych teda jinak rozhodne neprisel.. :)
Mna by to tiez nenapadlo, len som uz o takomto probleme niekde cital, tak som to hodil to Googlu ;) Je to totiz ten lepsi pripad nefungovania windows - ked vypise nejaku chybu - sice uplne odveci, ale aspon sa to da hladat.
(Minule som si na notebook nainstaloval tlaciaren a neslo tlacit, tak som chybu dal hladat a hned som nasiel, ze sa to vyskytuje ked je subor win.ini read-only. Som si povedal, ze to je kravina, ako by mohol byt read-only. Tak som sa pozrel a bol :o )