nVidia Unified (nforce 2/3/4) 8.22 (remix)
nVidia Unified (nforce 2/3/4) 8.22 (remix)
This driver set was assembled (remixed) by our forum (Guru3D) user HLH & semi-forum user Squall and have been tested on NFORCE 2 and 4 platforms.
It contains all of the latest drivers, install at YOUR OWN RISK of course.
File Versions:
============
Audio driver version 4.62 (WHQL)
Audio utility version 4.51
Ethernet driver 4.42 (WHQL) nforce2/3
Ethernet NRM driver version 5.09 (WHQL) nforce4
Network management tools version 5.09
GART driver 4.36 (WHQL)
Memory controller driver 3.38 (WHQL)
SMBus driver version 4.50 (WHQL)
Installer version 4.93
SATA RAID driver version 6.22 (WHQL)
IDE driver version 5.52 (WHQL) nforce2/3 compatibility
IDE driver version 6.22 (WHQL) nforce4
RAIDTOOL application version 6.22
Download
FileSize: 28MB
Re: nVidia Unified (nforce 2/3/4) 8.22 (remix)
No, ja mam desku s nf3 viz popis a zvysilo mi to mirne vykon pameti a disku, alt+tab funguje noramlne, zadna modra smet se ani jednou nobjevila.
Tak jsem konečně upgradoval svou sestavu na NF4, ale vzhledem k tomu, že na ní měl Spajdr problém s těmito ovladači, tak se chci zeptat jestli ho na NF4 může někdo potvrdit případně vyvrátit?
Citace:
Původně odeslal Tantalos
Tak jsem konečně upgradoval svou sestavu na NF4, ale vzhledem k tomu, že na ní měl Spajdr problém s těmito ovladači, tak se chci zeptat jestli ho na NF4 může někdo potvrdit případně vyvrátit?
Však je zkus, třeba budeš mít více štěstí :-) je fakt že jsem ty původní neodebral a rovnou je přepsal, ale nikdy jsem s tímhle problémy neměl.
Citace:
Původně odeslal Spajdr
Však je zkus, třeba budeš mít více štěstí :-) je fakt že jsem ty původní neodebral a rovnou je přepsal, ale nikdy jsem s tímhle problémy neměl.
Nic jiného mi nezbyde. Večer napíšu zkušenosti. Obyčejně jsem je taky přepisoval novějšími, ale od doby, kdy mě podobná přeinstalace stála stabilitu celého OS je raději odinstalovávám (ale nečistím cleanerem).
Tak tyto ovladače fičí velmi slušně i na nForce4. Problémy, které popisoval Spajdr nepozoruji. Nepatrně mi vzrostla propustnost, jen ještě otestuji grafický výkon, ale tam to zřejmě nebude mít vliv.
TOHLE mi nesmi do kompu!
Na nForce2 (->sig) mi to nejdriv zrusilo Grafiku (nestih sem kvuli tomu BF2 zapas) pak i Audio, pak to neslo odinstalovat (vytuh instalatoru), pak mi to zrusilo i Grafiku uplne--> ted jsem nahodil PC do funknciho stavu po plnym reinstallu... Takze beta NEVER MORE... Nahodil sem 5.10 a jedou v pohodicce..
Doktor-Prase: toto nie je beta verzia, vsetky ovladace su final, akurat je to mix (ale inak mas vseobecne s beta verziou pravdu).
PS: Mas nechutny nick.
Citace:
Původně odeslal ace
Doktor-Prase: toto nie je beta verzia, vsetky ovladace su final, akurat je to mix (ale inak mas vseobecne s beta verziou pravdu).
PS: Mas nechutny nick.
Nejsem si jistej, jesti stable beta je final :-/ Info z 3Dguru stranky... Nevim jestli ten popisek zmenili na 3Dguru, nebo kde je chyba, ale rozhodne to nejsou FINAL verze...
Kód:
This nForce Win2K/XP driver package contains the below components:
Audio driver version 4.62 (WHQL)
Audio utility version 4.51
Ethernet PreNRM driver 4.71 nforce2 (stable beta)(fixes throughput bsod)
Ethernet NRM driver version 5.09 nforce 3/4 (customised whql)
Network management tools version 5.09
GART driver 4.40 (stable beta)
Memory controller driver 4.40 (stable beta)
SMBus driver version 4.50 (WHQL)
Installer version 4.93
SATA RAID driver version 6.24 (customised stable beta)
IDE driver version 6.24 (nforce 2,3 and 4) (customised stable beta)
RAIDTOOL application version 6.22 (customised stable beta)
A muj nick je holt muj nick, s tim nic neudelam, uz sem holt takovej (treba na BF2 mi rikaji Prasatko:-))
Na me konfiguraci (NF2) nemam problemy ale IDE ovladace (zasadne)
neinstaluji a na zvukovku pouzivam ovladace primo od Realteku ...
Doktor-Prase: ok, mal som nejake mylne info, ked som ich davnejsie stahoval tak sa mi zdalo, ze tam bolo napisane, ze su to vsetko final ovladace, kazdopadne s kazdou novou verziou treba opatrne, este spominam na nf2 na verziu 2.41/42 (to bola radost)
Jak už jsem psal, já si na ně nemůžu stěžovat. A to jsem přecházel z NF2 a NF4. Na obou systémech bez problémů jen u NF2 jsem nainstaloval IDE ovladač.