Hia fsem....chtel jsem se zeptat , kde se to da koupit a jak se tomu odborne rika...byl jsem v Globusu a kdyz jsem jim rekl co xu ...taq na me cumali jaq na debila :))..plz a jeste taq orientacne nahodte cenu :)
Printable View
Hia fsem....chtel jsem se zeptat , kde se to da koupit a jak se tomu odborne rika...byl jsem v Globusu a kdyz jsem jim rekl co xu ...taq na me cumali jaq na debila :))..plz a jeste taq orientacne nahodte cenu :)
To se nendivím.
Vyzkousej GMko nebo PS elektronic
Vie ci sa nieco take da kupit na Slovensku? Ja som zhanal v Baumaxe a tiez na mna kukali ako na blbeho ;D
Ja som presiel uz asi tisic :roll: obchodov FARBY-LAKY apod. a tiez na mna vsade kukali, ze co chcem. :-o Nikde ani len o takom niecom nepoculi. Jedine asi zistit odkial maju taketo a podobne veci DJ z diskotek a skusit to cez nich...
No, nevim jak na Slovensku, ale u nas se da sehnat treba zde:
http://www.hdt.cz/index_no.php
- sekce online shop -> spotrebni zbozi -> UV Barvy
Namůj vkus docela drahé. Stacilo by tak 1/10 baleni za 1/10 ceny ;D
Je to pekny a 450 za 100ml klidne vysolim, ale nejak tam nemaj uvedeny jaka polozka je jaka barva :)Citace:
Původně odeslal Erbriac
Někdy minulej týden mi přišel nový Conrad katalog a tam to mají taky. Nevím cenu, nemám ho u sebe, ale josu tam různý barvy. Taky tam mají UV tyče prům. 4 a 8mm a nějakej UV granulát.
EDITEDCitace:
Původně odeslal Schnack
Budu si asi kupovat v HDT par veci. Nechce nekdo neco? Jako treba ze by sme koupili 750ml UV lak dohromady par lidi :lol:
To Maxik:
Pozor pod ten UV lak patří základ a něj zase ten krycí.
Takže se to asi prodraží. Prý to tam musí být, už jsem jim
volal. Ale nevím jestli to není jen obchodní tah, aby se prodávalo :-(
Hmm zaklad neci pac to chci cmarat na MB? O tom krycim laku uz sem taky premejslel, ale ten tam je stejne kuli tomu abyse to nesetrelo nevybledlo ne?Citace:
Původně odeslal Dudu
Ja shanim UV lak kterej je bezbarvej pokud něco takovýho je. A když ne tak asi tohle no. Když tak se dohodnem, vzal bych si taky něco.
tak sem zakoupil modrej UV lak, je to normos synteticka brava s UV srackou? Zatim sem skousel pocmarat jenom konektory, ale vypada to docela pekne :)
Koupil jsi tu 750ml nebo 100ml?
Že by ti třeba něco mohlo zbýt :wink:
\Citace:
Původně odeslal Marty
ty aby ses neozwal ;D
Koupil sem 100ml a myslim si ze pokad s tim clovek neplaca (jako napr natrit celou desku) tak to vystaci na hodne dlouho :)
2Marty: Pokad mi zbyde (jakoze asi jo) tak se muzem domluvit
To Maxik: za kolík a gde si to pořídil? a je to "na štětec" nebo sprejík? 8)
na stetec :) viz predchozi strana tohoto threadu :wink:Citace:
Původně odeslal Pajda