Pls pomozte...mam jednu good hru ale dakto mi poskriabal CD na ktorom som to mal....nepoznate daky good program na opravu takehoto?
Printable View
Pls pomozte...mam jednu good hru ale dakto mi poskriabal CD na ktorom som to mal....nepoznate daky good program na opravu takehoto?
No nevím, jestli se skutečně fyzické poškození dá řešit nějakým "programem", nicméně opravu poškrábaných CD (Audio i Data) nabízí už poměrně dost firem, pokud jsi z Prahy, tak nebudeš mít problém si ho nechat někde "vypucnout" :) Kámoš řešil něco podobného a za nějakej mrzkej peníz mu to CD dali opět do pohody :)Citace:
Původně odeslal thom2
hm....ja byvam v dolnom kubine....takze praha je dost daleko...nepoznas program?hocijaky ale co funguje!!!
Davnejsie som mal taky isty problem aj ten soft som mal ale uz si nepamatam jeho nazov a pomol my :?
Pri nejhorsim staci nazev a nekde to stahnout...(freeware)
to si mi pomohol mato....uz si na poste?a posielas to?
čeče, tak jsem chviličku hledal, co něco takovýhleho?
http://www.solidlabs.com/dvd/badcdrepairpro/
Jinak google-- "cd repair software"
hm....do googlu som uz pisal 5555x ale naslo mi blbosti....pockaj vyskusam ten program
Hele ale jestli je to CD fakt fyzicky fpiči (hodně poškrábaný) tak to možná jen SW cestou ani nepůjde, ale zkus, uvidíš...Citace:
Původně odeslal thom2
hehe.....maly problem....neviem to pouzivat :mweheh: :mweheh:
stiahni si CD Data Rescue, pripadne DVD Data Rescue...ale asi najsympatickejsie je BadCopy Pro...keby si nevedel najst, alebo pouzivat napis mi na mail alebo SS :-)
cd roller. je best. precte naprosto brutalni veci.
uz to tu bylo :wink:
mam CD roller ale neviem to pouzivat................help somebody :oops:
Pokud je medium mechanicky poskozene ( poskrabane ), tak mam nejlepsi zkusenosti se zubni pastou. Hezky nanesu a prstem smrdlam tak dlouho, nez to jde precist.
Ak hovorime o zubnej paste, tak tha best je ta detska jahodova ruzova - ma velmi jemne ciastocky.
BadCDRepair Pro obsahuje nejake AdWare svinstvo, Nod32 mi to ani nedovolil nainstalovat a Kerio firewall bol tiez v pozore.
Ja mam vynikajuce vysledky s programom CDCheck.