mam amd xp 1600 @ 1600Mhz, co sa mi oplati viac? chcem aby bol najma tichy,ale aby som ho mohol pouzit aj po pripadnom upgrade procesora. cena: tt9 okolo 1000SK, SS okolo 700SK
Printable View
mam amd xp 1600 @ 1600Mhz, co sa mi oplati viac? chcem aby bol najma tichy,ale aby som ho mohol pouzit aj po pripadnom upgrade procesora. cena: tt9 okolo 1000SK, SS okolo 700SK
Arctic Cooling Copper Silent Pro TC
TT9
hmm, to je super , po tych dvoch odpovediach, presne viem ktory :oops:
za tt9 ale u mna ale hovori dostupnost,lebo neviem o tom,ze by sa na slovensku (KE) predavali chladice Arctic Cooling,musel by som si ho nechat doviest
...no ja bych ti doporucil TT7, protoze je levna (na druhou stranu ji asi uz nesezenes) a oproti TT9 ma jenom jinej vetrak! AC ma zase celkem tichej aktiv, ale spatnej pasiv... Takze pokud nesezenes 7, kup 9!
podla mna je lepsi vol9...
Arctic Cooling Copper Silent Pro TC - treba prelapovat tu medenu podlozku a potom je to velmi dobre. Ono je to tazko hodnotit rozdiel medzi danymi dvoma..oba su velmi dobre... ;)
Mam XP 1600+ a SuperSilentPro. Je tissi nez TT9.
A.C. na Slovesku nezozenies, takze jedine V9. Mal som ten isty problem 8) ;D .Citace:
Původně odeslal bodik
...jj, to je pravda, ale kdyz volcano ztlumis 10ohm odporem tak je tissi a vykonejsi, navic tt ma lepsi pasiv... je to fakt tezky rozhodovani, osobne bych se priklonil k tt, ale aktiv bych bral z ac!Citace:
Původně odeslal DADA
no teda hej 8-) bude stacit ak na tt9 dam manualne vetrak na minimum ? kolko to je ,1500/min ? lebo na silenta sa mi nechce cakat mesiac :(
to nevim, protoze sem smart case fan ii nemel jeste v ruce, ale i kdyby to nestacilo tak te snad nakejch 5 kc za odpor nezabije, ne?Citace:
Původně odeslal bodik
Suhlas!Citace:
Původně odeslal DOT
Mam aj ja TT9 a som spokojny ...
mozno trochu blba otazka, pocujes ho,ked ide ? na akom mode ho mas nastaveny ?
Nepocujem ...
Manual 2350 RPM a chladi v pohode to co mam v popise ...
dik. zajtra ho pojdem kupit :-D