-
Dying Z-680
..mam tyhle repraky uz asi 3 roky, prvni rok mi odesly uplne, tak jsem dostal novy a ted uz mam asi se zarukou utrum a postupne mi prestavaj hrat satelity :( ..takze ted jedu central+levej predni a sem asi nahranej, pze logitech tu prej nema zadnej pozarucni servis.. nevite nekdo o nakym dobrym opravarovi/servisu nebo figliku co s tim? ..docela se mi nechce vyhodit je za par mesicu z okna ;D
dik, lullu
edit: ..jenom sem zapomnel napsat, ze repracky samotny jsou ok, problem bude asi nekde na zesilovaci..
-
otevri to a mrkni lupou na PCB kamos mel ten samej problem s creative soundworks a bylo to tim ze na par mistech byly studeny spoje ktery popraskaly stacilo prohrat aby se pajka znovu slila a je to ok prisel jsem na to tak ze repro zacli hrat kdyz jsem PCB prohnul :wink:
EDIT: kdyztak bych je koupil ;D
-
..ok, jdu to rozmontovat, ale jesli je tim rozmr.. rozvrtam a nedam dokupy, tak po tobe hodim wooferem, plati? ;D
-
ok haz aji satelity a ostatni veci... ...umim chytat ;D
-
..hmm, tak ostat se dovnitř, žádnej med, vůbec netušim jak na to, podařilo se mi oddělat celej ten zadní blok, ale visí to na kabelech vedoucích někam dovnitřku :(
-
hledej smudlo... ;D
nevim moc jak to vypada ale ten zesik neni prave v tom zadnim bloku cos oddelal??
-
..tak nějak je, ale jak to jednou rozdělám, tak už asi nebude moc šance dát to zase dohromady :-) ..jinak letmým pohledem sem nenašel žádný ohořelý části ani jiný nesrovnalosti :)
-
neni to ohoreli jen ten cin nozce nejake soucastky ( u tech creative to bylo TDA) je jakoby popraskany bormalne to ani neuvidis ja to hledal lupou..
btw jeslti se ne to necitis tak bych to fakt koupil :wink: