Čau nazdarek, kdo má tuhle serii SL5ZF a na kolik ji přetočil. Dikas Čaf
Printable View
Čau nazdarek, kdo má tuhle serii SL5ZF a na kolik ji přetočil. Dikas Čaf
Kamarat ma tuto seriu a ide mu na GigaByte doske na 1333 MHz stabilne, ale prvy tyzden drzal 1420 MHz a to vsetko so standardny napajanim 1,475 V. Keby som to nevidel na vlastne oci neveril by som.
jj,tak to je jasné , doufám že narazím na nějaký pěkný kousek, který půjde alespoň na 1500MHz...
jj moje serie takze tusiz kam sem ji dostal ;D
Mám taky SL5ZF a jedu na 1.33GHz... Stabilně se dá jet na 1.36GHz, otázka je, jestli je to procem nebo třeba ramkou...
Jo a ten můj proc je z 52. týdne roku 2001 a stejná výrobní série je i z července 2002 (na 100%), takže čórt znáje, jak maj ty série vůbec značený. ???
2vykuk: tak zkus dat delici pomer pameti 4/3 a uvidis jestli to pujde vys.
2honzAK: já tě vůbec neznám, a nevím na kolik ti to jede ;D tak musim mit štastnou ruku při výběru...
Mam SL5ZF MALAYsie, uz nekdy z brezna snad, krabica se mi nechce hledat, na default jede rock stable na 133MHz FSB, snad jeste na 137MHz FSB, na 140MHz si rekne uz o 1.55V, na 145MHz uz nehce jet ani s 1.7V. Chlazeni ani pameti ani jine komponenty me nelimituji (odzkouseno).
Jinak podle poslednich prispevku ve starem foru se zda, ze 1.0A jsou cim dal lepsi, hlavne kousky z Filipin, caste bylo i dosazeni 166MHz FSB ...
SL5ZF Malay
145FSB def Vcore cl2
150FSB 1,5V cl3 - uz nevladze ramka (apacer-infineon PC133 CL2)
Post 1590MHz
Při tomhle poměru to myslím nejede ani ta těch 133 MHz FSB... HALUZ ???Citace:
Původně odeslal honzAK#
tak pak je to cpu.Citace:
Původně odeslal Vykuk
ja ji mam taky tuhle serii, ale z filipin ;D a kolik jde taky vidis v me signature
Tahle serie z Malajsie,AOpen AX3SP Pro,stabilně na 1430/1,725V.Limituje ramka.We Windows na 1500 ale výtuh a ženská po restartu (asi uklizečka) řiká že mám asi problém s pamětí. :lol:
2karlos: ja tebe vlastne taky ne..
2pyrous: je to ta mnali cerna co nemam mezi pametma kondiky? urcite jo co tak tam pameti nepretaktujes ( musel sem podtaktovat ) ani o mhz. mel jsem ji tady den protoze sem cekal na herculese tak sem ji chtel testnout a je to nejvetsi sit jen jadro slo s vodnikem na 310MHz. ;D
Ha a muj Tualatinek jede na 1.5GHz a vic nedaly RAM :-D bohuzel od doby co mam novy disk mi pri vyssim taktu nez 1.35 hazeji XP modrou smrt ( zfleku pri nabootovani :evil: )
PS: stastnou ruku
2mir{0}2> tak pryc s XPeckama ;D
na serii moc nehled
neznamena to temer nic
ja mel 3 Tulene, vsechny THE BEST serie a az ten posledni byl slusnej
momentalne plati, ze cim novejsi datum baleni tim lepe
good luck ;)
jede na 1.66 při 1.7 V ( vodni chlazeni ) urcite by sel vys ale je to maximum toho QDIcka :?
SL5ZF Philippines
Mám stabilně na 1.0@1.33GHz na default napětí. Za chvilku asi zkusím více.
...Tak jsem zkusil víc a stabilně jede na 1.0@1.50GHz (default napětí). Koupím lepší chlazení a bude 8)