Já mám doma GF3Ti200 od Sparklu a když to taktnu na 240;540. tak to jede stabilně.A co vy?
Printable View
Já mám doma GF3Ti200 od Sparklu a když to taktnu na 240;540. tak to jede stabilně.A co vy?
ASUS 265\585
To bude asi tím casem co? :wink:
na tolik snad ani nedam miho ti500 od msiCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
jenze pokud vim, tak ja8k1 ma Vcora a Vmemory mod, s tim to pujde, ale docela me zaujmula ta hlaska o stabilite v nadpisu, k cemu ti je nestabilni overclock?? nerikej, ze se chces chlubit bodikama v 3dmarku ?
:wink: :oops:
Leadtek 270/280(asi ,uz sem to dlouho netaktoval),ale stejne to nemam na max protoze muj procak je jaksi shit ... takze to je stejne k nicemu
A pokial viem to JA8k1ovy to zacalo nedavno blbnut.....a robit nestabylne restarty :wink: (ale mozno to uz spravil)
chlubit se můžu až budu mít R9500Pro 128MB od Saphirru,odemčenej procák a lepší ramky :-(Citace:
Původně odeslal Rabban
Tym chces povedat ze sa ti mozno podari...uprava ;D (to je fakt dost velke mozno)Citace:
Původně odeslal Vašek
Když někdo (rodiče) přispějou,tak to možná bude.A pokud se vůbec objeví Saphirre Atlantis R9500 Pro 128MB v ČR.Spíš počítám s tím,že to doma mít nebudu. :-( Aspoň v nejbližší době.(půl roku)
ne to neni tim casem, ale vcore a vmem modem, taky se mu to pekne hreje! Tyhle hodnoty se daj vytahnout z Leadteku bez vcore a vmem modu(jak uz psal Zdi), ja mam ale bohuzel det41.09 a ty me vic nez na to, co mam v nadpisu nepustejCitace:
Původně odeslal Vašek
Viz muj podpis.
Gainward 200/450@240/560 stable a 250/600 to jelo ale non stable ;D ale rozdil v CodeCreature celkem dost ;D ;D ;D
Jaky pameti ma ten Gainward?
No to jsem chtel taky zjistit ale nejak se mi nechtelo oddelavat ty pasivy co na nich byly ,ale v recenzich se pise ze je Gainward prodava ve dvou verzich bud 4.5 ns a 4.0 ns ale vyrobce jeste nevim ;D
Me se to taky nechtelo, ale nakonec jsem se premohl, odtrhl pasivy, odstranil lepidlo, naplacal tam stribrnou pastu a sekundakem prilepil. A nepomohlo to ani o prd. Ale aspon jsem zjistil, ze mam Etrontechy 4 ns.
Zkus je oddelat pls, pls.
Kdyz ono to tam je tak kvalitne pridelane a vubec netopi ;D a mam strach ze uz je tak kvalitne nepridelam ale na 96,7% by mely byt 4.0 ns 8)
To je ten typ 450?
Urcite Gold Edition Gainward Ti450 GF3 ti 200 default 200/450 a ted stable 240/560 a pujdu dal ;D
inno GF3 Ti 200
def 175/200, stabilně 255/472, max 260/486 - padá, artefkty v obrazu
od 5ns pamětí se nedá čekat víc.......
Tak se ptám, tohle jste četli???
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=11948
No jiste ze jsem to cetl ;D ;D ;D je to bomba 8)
ti krivas : Holt INNO nebrat 5. ns pameti pfuj pfuj pfuj ;D
jo je to povedenej kousek v duchu nejlepších tradic inna :-)))))
ale zatím stačí a až nebude, bude na novou, takže to neřeším.
Spíš řeším, kdo to po těch úpravách ode mne koupí...
(chladič z socketu 370, tímhle je to podobný GF FX, taky potřebuje dva sloty...:-))) , rozřezanej pasiv na pamětech)
No tak pokudn najdes nejake slepce kupujiciho se slepeckym psem tak mas celkem velkou sanci ti psi se v tom zas tak dobre nevyznaji ;D
tak pes, a já vůl bych sázel spíš na kočku. Připadá mi to spíš pro kočku.
možná raději slepou...
Mám kámoše, kterej ví, jaký prasárny jsem s tím dělal a když dám friendly cenu a nebudu tlačit na okamžitý splacení, tak po tom podle mně půjde.