ma deska GIGABYTE K8NE + CPU Sempron SDA 64 3000 Palermo, pri spusteni misto typu procesoru a frekvence pise "unknown procesor model" v biosu sem jeste nic nenastavoval, klidne si necham poradit se vsim nastavenim cpu, pameti...... atd diky moc
Printable View
ma deska GIGABYTE K8NE + CPU Sempron SDA 64 3000 Palermo, pri spusteni misto typu procesoru a frekvence pise "unknown procesor model" v biosu sem jeste nic nenastavoval, klidne si necham poradit se vsim nastavenim cpu, pameti...... atd diky moc
pokud trvas na detekci cpu, tak potrebujes novy bios.
kdyz tam dam disk s nainstnutyma XP tak mi to vzdycky spadno po par sekundach, tak sem tusil ze tohle bude reseni jakto cele rozjet
vskutku napadite ... a nechcel by si, aby sa ti ten HW sam nainstaloval aj s ovladacmi a idealne bez prace? ;D
tak to by bylo uplne nejlepsi :idea:
proste jsem cekal ze kdyz tam strcim muj stary disk se systemem tak mi to nabehne,nic min nic vic....
takze mam tam strcit nejaky jiny nejlepe cisty disk a instnout tam XP....?
nebo XP64?
na tohle se opravdu neda odpovedet nic jineho, nez BLIK :roll:
no MISHO a MADCAP, mozna by byla lepsi rada typu:
1) vloz bootovaci CD (instalacni) od Windows XP, spust instalaci
2) nekde za potvrzenim licence (ne pred nim) ti oznami, ze nasel starou instalaci windows xp a da 3 volby
3) jedna z nich je volba "opravit" (klavesa R - tato volba se behem instalace objevuje 2x!! pozor na to, prvni je pouze opravna konzole - tu nepouzivat)
4) behem instalace zadas tvuj CDKEY
5) windows se "preinstaluji", ale vsechna nastaveni, programy a drivery zustanou, jen budes muset znova nechat probehnout WindowsUpdate -> lepsi nez instalovat Win na novy disk a vsechny programy tam cpat znovu...
neni to lepsi odpoved nez jen "BLIK" ??? :!:
vy jste nikdy nezacinali s pocitacema a hned jste byli "GURU" :!:
zda se mi, ze Vase prispevky se podobaji tem, ktere sami kritizujete v jinych dredech
tim nechci samozrejme tvrdit, ze "tazatel" nemusel postupovat jinak (FAQ apod...)