Chtěl bych taktovat RIVU M64, koukal jsem, že jede na 125 MHz, tak jsem jí dal na 131 MHz. Porádí mi někdo, o kolik můžu ještě víc, abych jí nevysmahnul??? Díky všem za odpovědi.
Printable View
Chtěl bych taktovat RIVU M64, koukal jsem, že jede na 125 MHz, tak jsem jí dal na 131 MHz. Porádí mi někdo, o kolik můžu ještě víc, abych jí nevysmahnul??? Díky všem za odpovědi.
-
Zkoušej to po třeba po 10mhz,když tomu přikuříš víc stejně ji neodpálíš protože se ti tak akorát sekne komp a po restartu to bude na defaultu. :lol:
;D vysmahnout? 8) ;D to jo... ne fklidku zvedej po 5Mhz na jadre , pameti...(zezacatku hod rovnou 150pameti-to vim na 90% ze to pude..)a pak po tech 5Mhz a az uvidis nejake nesrovnalosti f obraze(takove jinobarevne feky(mallinke) nebo "střepy" v obraze... tak se vrat na puvodni hodnotu ktera byla bez chyb....a testni to poradne(par 3Dmarku po sobe...nebo neco podobneho) a pokavad to zatuhne tak musis vyresit nejake lepsi chlazeni(chipsetu nebo pameti) ale u tehle karty spise jen chipsetu...Citace:
Původně odeslal Kurkin
Rád bych si ji také přetaktoval existuje na to nějaký program ??? (nVIDIA RIVA TNT2 M64 32 MB)
Muzes zkusit PowerStrip, tim by to melo jit urcite a mozna i RivaTuner....
RivaTuner funguje, případně jen zkusit nějakou starší verzi.
Já měl kdysi TNT2 PRO a tuším že jsem ji rozjel někde kolem 190MHz... samozřejmě patřičně chlazenou.
TNT2 M64 jsem měl kdysi taky,paměti jsem dostal někam ke 150Mhz a jádro na 160,jen ten výkon se moc nezvedl,M64 má na rozdíl od Pro verze 64 bitovou sběrnici a zde je to hlavní omezení