Na druhym kompu mam 266tku a chci zkusit dát dolu ten plíšek,ale nějak se mu nechce,zkoušel jsem ho dát do mražáku ale nechce mrška povolit a páčil jsem docela prasácky,jak jinak ho dostat dolů nevíte někdo ???
Printable View
Na druhym kompu mam 266tku a chci zkusit dát dolu ten plíšek,ale nějak se mu nechce,zkoušel jsem ho dát do mražáku ale nechce mrška povolit a páčil jsem docela prasácky,jak jinak ho dostat dolů nevíte někdo ???
Mno, nevím. Ale dávat dolů z K6/266 HEAT SPREADER, tento squely vynalez proti olamani jadra mi prijde IMHO zbytecne.
Jde to poměrně dobře žiletkou, normálně pod ten heatspreader řízneš žiletkou, objedeš dokola a je to. Ale ještě tam je nějaká "teplovodivá" žvejkačka. Já to páčil nožíkem a šroubovákem a podařilo se ;D
No tym ze das dole Heatspreader si velmi nepomozes...sice mozna trosku vyssie taktnes.ale nie o moc.
No tak já to prubnu ale asi až zejtra moc se mi už do kejsu nechce :roll:
Jinak od toho moc nečekám ale nevim do čeho rejpnou tak to chci prubnout. :D
jo jo takove krize znam to ja pak predelavam chlazeni na Gk nebo vemu celou Gk a skoumam co na ni je ..pokavad mam nejake strasi komponenty tak skousim co "vydrzi" tahem tlakem , padem, kroucenim ATD sem hold takovy nicitel ;DCitace:
Původně odeslal valmet
Hehe,taky mi občas hrábne a otevřu kejs a čumim co tam je :D Nebo vezmu líh a začnu čistit celej komp,pak to po bytě smrdí lihem ještě tejden ;DCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Tak mi to nedalo a pustil jsem se do toho ;) PLISEK je dole :D Bohužel nevim jak se taktuje,protože v biosu je disabled a nejde to změnit :( Nevíte někdo jak na to,asi nějak jumperama co? ??? ;D
Nejspíš tak :)
Mimochodem zapomněl jsem dodat že život máho K62-233 po sundání heatspreaderu byl velmi krátký - bylo velmi snadné ho olámat ;D
Hm to je dobrý ale nevim jak,nikdy jsem to nedělal a těch jumperů tam je hafo ;D
Když umře,tak si koupim jinej ;)
To se nevyplatí kupovat takový starý shity...Citace:
Původně odeslal valmet
Já vim :DCitace:
Původně odeslal Marty
Teď jsem si hrál s jumperama a povedlo se mi povolit nastaveni v biosu ale max tam je 266Mhz,voltáž je na 2.3 tušim a tak jsem to dal na 3.2V ale jak sem ho pustil tak se rozbeh jen na 166MHz :(
Nemá tady někdo scháma jak se ty jumpery maj dávat,já to přehazoval jen tak jak ně napadlo ;) Pak se mi ho povedlo podtaktit ještě na 100Mhz :D
To zalezi na desce. Zjisti co mas za desku a najdi si k ni manual...
Tak jsem ho našel ale ta deska asi víc jak 266 nevytáhne ??? Tu tabulku jsem našel a přehazoval jumpery možně i nemožně a ten křáp ne vyfuckoval kašlu na něj :( 8)