Cus,
mam soubor.bin. IsoBustrem sem to preved na files(bin ma 600 a file 570).Kdyz sem to vypalil, CD-Romka to nemohla precist.
Cim to je?
Dik HHUU
Printable View
Cus,
mam soubor.bin. IsoBustrem sem to preved na files(bin ma 600 a file 570).Kdyz sem to vypalil, CD-Romka to nemohla precist.
Cim to je?
Dik HHUU
stáhni si Cd Mate,ten ti vypálí .bin soubory bez problémů.
si to nemusel nijak prevadet. me nero biny pali normalne
Nebo zkus Virtual Daemon Manager :wink:
nero pali .bin pomocou .cue ....
da i samotnej bin...Citace:
Původně odeslal s0k0l
nebo tan Bin načti do virtual Deamona a v neru to vypal jako Copy Cd
nebo proste bude nejjednodušší pálit to v cdrwinu :wink:
nero pali .bin pomocou .cue ....
skus sa znizit k mojej neznalosti :-)
presne to potrebujem-v Neru vypalit CD-cko(subor .bin ma 700Mb,.cue 1kb)- o co kraci?
CUE subor je textovy subor, v ktorom je zapisane okrem dlzky ISO (BIN) suboru aj to, akym formatom sa ma palit (mode1 or mode2).
mode1 je ISO image bez opravnych sektorov (tie sa spravia HWrovo pri napalovani), mode2 je image s opravnymi sektormi (tvrda kopia CDcka, teoreticky 100%na).
Myslim, ze vsetky (alebo drviva vacsina) spominanych paliacich programov dokaze napalit BIN (ISO) subor bez CUE. Problem je ale ten, ze ked chyba nevedia, ci to maju palit mode1 al. mode2.
Tvoj pripad bude zrejme ten, ze Nero to vypalil ako mode1 a ISO subor bol mode2. (alebo opacne)
[edit]
Normalne spustu NERA a daj napalit IMAGE. Ked sa spyta na subor, daj mu CUE (ten musi byt v rovnakom adresari ako BIN)
Normalne spustu NERA a daj napalit IMAGE. Ked sa spyta na subor, daj mu CUE (ten musi byt v rovnakom adresari ako BIN.....
ja som to robil presne opacne :lol: -oznacil som BIN (a nechapal som,preco sa nedaju oba subory nejako oznacit naraz).
dokaze napalit BIN (ISO) subor bez CUE. Problem je ale ten, ze ked chyba nevedia, ci to maju palit mode1 al. mode2. ...
od niekadial som si stiahol CUEeditor.Takze diky moc-snad uz viem,ako na to :idea: ,aj ked nebude k dispozicii CUE subor-vytvorim si ho.
Taky se da pomoci daemon-tools ten bin otevrit jako virtualni cd a pak s nim pracovat jako s normalnim CD
Alebo konvertovat pomocou ULTRA(DIRECT) ISO z BIN na ISO a pouzit VIRTUAL CD?
PS CD-cka su napalene ;D