Zdravim,
ted budu vybirat nejakou pumpu na +12V... Chci se zeptat tech kteri nejakou takovou maji aby se tady podelily o svoje zkusenosti.
- eheim 12V, aquastream, eheim HPPS, oase 12V...
dekuji
Printable View
Zdravim,
ted budu vybirat nejakou pumpu na +12V... Chci se zeptat tech kteri nejakou takovou maji aby se tady podelily o svoje zkusenosti.
- eheim 12V, aquastream, eheim HPPS, oase 12V...
dekuji
M.K ma Eheim HPPS a myslim ze je velmi spokojny. Vykon ma vyssi ako 1048 a pritom je tichsi ako 1046.
BTW ... mozem sa spytat, ze ako ich budes shanat, respektive kde a za akych podmienok by si ich vedel zohnat ? Pretoze by som chcel ten Eheim HPPS.
to tedy nevim kde ho tady sehnat.. M.K. rika ze ho koupil v Nemecku...
jj, koupil jsem ho v DE za 64€ a jsem naprosto spokojenej
mám novější HPPS Plus (mod)
http://www.liquidluxx.de/cgi-bin/ubb...9&t=000013&p=5
Aha ja som myslel, ze ak si takto zhanas info, tak uz mas nejaky sposob ako ho tu dostat. Z nemecka sa to da normalne objednat, ale musis pocitat s postovnym a balnym a dorovnami DPH + 3%. Niektore obchody si uctuju celkom dost. Kazdopadne az budes mat vybrate tak mi pisni kludne icq/sz a nejak sa dohodneme. Bud si dame aspon mi dvaja napol tie vydavky na balik, alebo este budeme moct skusit ozhnat par ludi aj na ine veci z daneho obchodu a naklady by sli na viac casti. Mne to uplne nehori a zariadim sa podla teba, ale ak teda sa rozhodnes ze niektore chces, tak by som urcite vyuzil moznost :wink:
take se chystam na nakup toho HPPS, zatim jsem ho nasel ( v CR ) jennom v TNtradu, samozrejme dost drahe ... pro nasi firmu 2208,- bez DPH ... nevi nekdo o nejakem jinem prodejci v CR ? A k tomu cerpadlu se musi dokoupit nejaka redukce ? Na hadice myslim ...
Je i na www.casemodding.cz, ale cena je jen o trochu nižší...
http://www.casemodding.cz/index.php?pg=vypis&kat=204
Jinak vůbec špatná není pumpa Aquastream 12V. Výkonná, tichá, super...
me zcela vyhovuje ze ma elektroniku pod zadnim kryten cerpadla... staci jen zapojit a jedeeem... Zadne zbytecne panely ci konektory. Ale ta cena... 2880 je tedy hodne moc..... :?
co se tyce redukci tak to opravdu netusim. Vyhovuji mi soucasne plastove adaptery dodane s eheimem, na 10/14 jako delane.
Ze zahranici jsem nic nebral, ale kdyby nekdo mohl tak by se tu dalo par lidi dohromady, ne ?
edit: jake jsou jeho rozmery ??
No o ten HPPS bych asi i ja mel zajem, ale neni mi jasne napojeni hadicky na vystupu, to je asi zavit, ze? a to je pro silikonove hadicky nevhodne ne?
Jinak bych asi taky sel do toho objednani od nemcouru....
Ja mam lehce moddlej 1048 zafixováním vrtulky na hřídelce pomocí teflonový pásky a hlučnost je žádná, výkon čerpadla se mi zdá pro pc účely s klasickým sériovým zapojenim naprosto dostačující. Jinak ten 12V mod by se dal nak udelat ne? ten plošnák nevypadá tak složite nebo naky uz hotový výrobek a trochu ho upravit s GME.cz atd. nejsem elektrikář v tom se moc nevyznám.
No tak som pisal s Mawom, a napisal mi ze by sa vedel dostat s cenou k 2300Kc za kus, ak by nas bolo aspon 4. A stym ze zaruka by bola uneho, takze pohoda a vsetko by aj zariadil on, co je super, pretoze vtom chodi a teda to vybavi rychlo a este ktomu nikdo znas sa stym nemusi drbat. Co vy nato ? Ja by som jedno na 100% bral.
Inak tu upravu toho 1048 mam tiez, a vyrazne sa tym stisil, no kedze mam PC na stole, tak tam stale je mierne dunenie ( vibracie ), ktore sa prenasaju na stol. No keby som mal PC na zemi, tak by to snad bolo ok.
Ja bych do toho sel, je ochoten to poslat na dobirku? Jo a jeste je to ta verze Mod? Diky za info ...Citace:
Původně odeslal janko_hrasko
mod spočívá v tomtoCitace:
Původně odeslal danikd
a nový HPPS ho už má, proto http://www.webshop-innovatek.de/00000094271139704/000000942713b3501/50142494350d4b925/501424943d0d41000.html]HPPS Plus[/url]
ja kazdopadne shanim nove cerpadlo na +12V takze ten HPPS Plus beru...
tak to uz jsme 3, ne :idea:
Pokud neni problem (predpokladam ze ne) na to nasoukat silikonove 10/14 hadicky, tak se radim do fronty....cili 4.
Takže kdyby měl ještě někdo zájem, jsem je schopnej dodat za cenu 2150,- s DPH. Záruka dva roky v ČR, daňový doklad, zasílám i na dobírku. 8-)
Doba dodání do cca deseti dní....
Kdyžtak napiště SZ
Janko tak ho nejak kontaktujes? POtreboval bych to co nejdrive ... dikyCitace:
v casemodding ho maji za 2150 s dani.... Plus verze, uz by sis mel rezervovat... ;)
Aha tak to je casemodding jo? Ahaaaaaa, a tam je tusim ta sleva ze? DikyCitace:
Původně odeslal epidot
Ok tak sa rozhodnite ako chcete, ale asi chcete co najlacnejsie, takze ked tak berte cez casemodding. Tam ani nemusime byt 4ja, takze ked tak kontaktujte honzanuna.
2danikd : stacilo sa pozriet do podpisu honzanuna :wink:
Ja vim sem tele ... a jeste k tomu jsem nemocny ( docasne :) )...Citace:
jeste mi pls poradte ... jsem v tom zacatecnik ... koupim tohoto eheima a chci tez zakoupit CPU WB Coolermaster a pisou u nej toto
"Connector Inside Dimension Φ5mm
Connector Outside Dimension Φ7.8mm
Tube Pitch Dimension Φ6.5mm"
Jakou velikost hadic ( a konektoru po celem vodnikovi mam volit ) ... dekuji, jsem fakt asi lama ...
Edit : A neni to nahodou tak ze prumer hadicky 8/6 a nebo 10/8 a pak uchyceni 1/4" ??? Dekuji ...
Edit2 : A tento Eheim HPPS Plus ma jake uchyty?
1) vnutorny priemer fitinguCitace:
Původně odeslal danikd
2) vonkajsi priemer fitingu
3) priemer pouzitelnej hadice (aspon myslim, ale vyzera to tak)
Inak tento blok ti vrele nedoporucujem, kvoli tym priemerom. Najdi si nejaky co ma nejmenej 8mm vnutorny priemer fitingu, idealne by bol s 10mm.
Ak by si sa ale pre ten blok rozhodol, tak by tam sli pouzit hadice 6/8 (vnutorny/vonkajsi priemer hadice).
A ake ma tie eheim fitingy, fakt neviem .. ale bud 8/10 alebo 10/12.
No jo ale ja jsem zatim zadny s vetsim prumerem nenasel ... muzes doporucit nejake bloky ( CPU a VGA )? Cena reknem okolo 1k za jeden ... Ja fakt nemuzu najit ...Citace:
prakticky veskera produkce Galaxi/RadekB/Pirs je vhodna, problem je ze Galaxi a RadeB podle nekterych ohlasu v posledni dobe. at uz z jakychkoliv duvodu, nereaguji. A jak je na tom Pirs osobne netusim, tusim ze Negryk ma jeho novy bloky na CPU a GPU. Pripadne muzes bloky vzit rovnou od Innovateku, jelikoz je ta pumpa vyrobena/upraveny primo od nej. Ale cena ??Citace:
Původně odeslal danikd