LAN siet a sirenie Pingov, ako ich dostat aj na Internet?
mam na mysli to ze:
ak vytvorim na nasej sieti nejaky server hrania po sieti(je jedno aku hru na mojom PC)
tak z mojho PC sa siria nejake informacie po celej sieti, ale ako dostat tie informacie aj na Internet?
inak to by ani nebol problem napr. ked vytvorim FTPcko, v Routru nastavim Virtual Server a dam presmerovat z DSLmodemu porty 21ky na moju IPadresu a funguje to...
ale ked vytvorim server na Call of Duty, a dam Virtual Server port 28960
tak na internet to nejde, vedel by ste nieco poradit?
Re: LAN siet a sirenie Pingov, ako ich dostat aj na Internet?
no hej, ale ked z Internetu cez router niekoho nasmerujem na moje PC, tak ten server by mal vidiet nie?
Proc to delat slozite, kdyz to jde jednoduse, ne? Znas www.hamachi.cz ? Takova veli chytra VPN:-) Ja osobne pres ni hraju spousty her.Je to jako lokalni sit po internetu. Bezpecne tam funguje CoD2, NFS-MW, F.E.A.R. atd... Je to velice easy. Mrkni se na to. Je to good vec.
no a da sa cez to spojit aj 2siete po internetu?
Citace:
Původně odeslal skorec1
no a da sa cez to spojit aj 2siete po internetu?
Pokud ho nainstalujes vsem klientum tak utvoris fiktivni LAN. Ale Tobe jde spis asi o to, ze pokud spojis 2 PC pres hamachi, abys videl i ostatni uzivatele z te vzdalene site.Nevyhodou hamachi je podpora pro Win 2K a vyssi. A mozna pomoci nejakeho programku by to slo naroutovat... (pokud to nepujde primo ve win pomoci nastaveni vychozi brany jako 2PC v hamachi siti)